Zodiile care au ghinion la bani în Aprilie. Nici nu curge, nici nu pica

Horoscopul lunar aprilie 2019 anunta momente de foc pentru multe zodii, la capitolul bani, dragoste, cariera. Probleme majore pentru nativii zodiei Balanta, care vor fi cei mai afectati in luna aprilie.

Previziuni complete pentru toate zodiile!

Horoscop aprilie 2019 Berbec

In jurul sau cursul datei de 2, s-ar putea sa fii mai inclinat(a) spre introspectie si meditatie. Nu-ti programa calatorii la mare distanta de casa si examene, cel putin pentru o perioada.

In cursul sau jurul lui 12 si 13, nu esti tu insuti(ati) si reapar tensiunile intre tine si superiorii, la fel si problemele cu banii.

Dupa data de 20, sarmul si carisma ta sunt la cote ridicate, prilej numai bun sa-ti dai intalniri daca nu exista nimeni in viata ta. In 22, se pot ivi cheltuieli pe care nu le-ai prevazut

Horoscop aprilie 2019 Taur

Evita sa acorzi incredere nestramutata prietenilor ori imprumuturi mari. Altfel, in cursul zilei urmatoare, poti avea parte de o mare dezamagire si sa pierzi multi bani. Vei avea parte de trairi intense si rasturnari de situatie pe tot parcursul lunii.

Banii devin o problema pentru tine, motiv pentru care relatia cu cei din jur va avea de suferit. S-ar putea sa fii mai reactiv(a) decat de obicei la ce se-ntampla in jurul tau.

Horoscop aprilie 2019 Gemeni

Acentul cade pe cariera la inceputul lunii, unde pot avea loc schimbari chiar mari. Vei avea mari temeri legate de viitorul financiar, motiv pentru care pot interveni tensiuni in parteneriatul de afaceri sau intre tine si cel drag pe seama carierei.

Temeri legate de cariera se mentin pe tot parcursul lunii viitoare. In cursul sau jurul datei de 15, cariera ta sau a partenerului poate redeveni un subiect spinos pe ordinea de zi.

Discutii in contradictoriu pe tema increderii sau a banilor in parteneriatul de viata si/sau de afaceri in care esti implicat(a) acum.

Horoscop aprilie 2019 Rac

Ai o mare incredere in destin, dar nu uita ca uneori mai este nevoie sa iei si tu fraiele propriei sorti.

In cursul sau in jurul lui 10, se arata vesti bune pentru nativii(ele) acestei zodii implicati(te) intr-o relatie la distanta.

In plus, nu lasa cariera si posibilele probleme de la munca sa treaca pragul casei. In cursul sau jurul lui 12, poti intampina incercari la serviciu. Vei fi nevoit sa iti asumi riscuri mari, sa stai peste program, sa faci sacrificii pentru a redeveni cel mai bun. La final, eforturile tale vor fi apreciate de sefi.

Horoscop aprilie 2019 Leu

Tine-ti trairile si sentimentele sub control. In cursul sau preajma zilei de 10, s-ar putea sa apara o revigore pe plan intim, dar ai parte de mari incercari pe plan profesional.

Tot atunci, incepe o perioada in care te intelegi mai anevoios cu copiii, iar pe plan sentimental, norocul se prinde mai greu de tine. Cauta totusi sa nu disperi, ai mai trecut prin asta. Axeaza-te in permanenta pe perfectionarea profesionala.

Horoscop aprilie 2019 Fecioara

Comunci mai bine cu parteneruld e viata si/sau de afaceri, desi s-ar putea ca pe parcurs sa ai unele dubii in ceea ce priveste buna credinta a celui drag.

Nici in familie nu stau lucrurile mai roz, dar nu te certa cu partenerul din cauza aceasta. Frictiuni in cuplu, certuri aprinse, dar peste care se poate trece pana la finalul lunii. Nu lasa cariera sa intervina intre tine si partener. Din 27 incolo, da dovada de maturitate in cuplu.

Articolul continuă după reclame

Horoscop aprilie 2019 Balanta

Tenisiuni acasa si la munca, dar incearca sa nu-ti descarci nervii la birou. Stii ca esti provocat, ca ti se pun nervii la incercare, asadar nu da curs celor care incearca sa te enerveze.

Pana la finalul lunii, ai parte de schimbari in plan familial. Din 29 incolo, atmosfera de acasa poate ajunge destul de tensionata la locul de munca. S-ar putea sa fii nevoit sa schimbi definitiv locul de munca.

Horoscop aprilie 2019 Scorpion

Te preocupa in special viata de familie. Te bucuri de clipe frumoase alaturi de partener si copii, numai ca te asteapta batai de cap la munca si nici cu banii pari sa nu stai prea stralucit.

In cursul sau in jurul zilei de 12, indicat ar fi sa nu te-ntizi mai mult decat ti-e plapuma. Pune cate ceva deoparte. Chiar daca se mai anunta mici castiguri, sumele nu sunt suficiente incat sa-ti asigure traiul la care ai visat. La finalul unii apar crize de gelozie si posesivitate.

Horoscop aprilie 2019 Sagetator

Astrele iti atrag atentia asupra vietii de familie careia ar trebui sa i te dedici mai mult. In cursul sau jurul zilei de 10, se observa primele imbunatatiri pe acest plan, dar mai apar provocari pe plan financiar daca nu esti atent(a).

Nici pe partea de expansiune nu mai esti cel(a) de obicei, dar iti face bine sa te maturizezi. Cauta deci sa vezi viata din alt unghi.

In cursul sau in preajma zilei de 12, pot aparea frictiuni intre tine si anumiti membri ai familiei. Familia va fi pe primul loc in luna aprilie si incerci sa faci tot posibilul ca problemele exterioare sa nu iti deranjeze mediul placut al caminului.

Horoscop aprilie 2019 Capricorn

Viata ta sociala primeste un impold din partea astrelor. Acesta se continua si in data de 10, cu mentiunea ca apar tensiuni pe plan domestic si ca esti mai putin cerebral(a) cu propriile-ti preconceptii si prejudecati.

In cursul sau in jurul datei de 12, nu da crezare barfelor si zvonurilor. In cursul sau preajma lui 13, se pot ivi noi frictiuni in familie. Vei deveni mai puternic dupa toate aceste probleme, vei capata forta de invinge si de a lupta contra tuturor.

Horoscop aprilie 2019 Varsator

Vei descoperi noi modalitati si ocazii de rotunjire a veniturilor si/sau valorificare a economiilor pe care le-ai realizat pana acum.

In cursul sau in jurul lui 10, ele se pot inmulti, dar tine cont ca pot aparea vesti nu prea placute din punct de vedere financiar sau din directia proiectele de grup sau de viitor. In cursul sau jurul lui 12, nu face investitii in idei de afaceri. Barfele iar iti dau tarcoale, dar nu pleca urechea la ele. Vei negocia parteneriate importante care iti vor aduce bani multi.

Horoscop aprilie 2019 Pesti

Esti in toane bune si-ntr-o forma de invidiat. Se mentine acest trend ascendent si-n 10, dar tine cont ca nu se recomanda sa faci cheltuieli care nu aduc nimic de perspectiva, iar in domeniul carierei s-ar putea sa stagnezi o vreme. In cursul sau in preajma zilei de 12, pot aparea tensiuni intre tine si superiori, dar cauta sa nu le dai curs.

Nu lua bani cu imprumut si nici cheltui prea mult, deoarece luna aprilie nu va fi luna banilor pentru tine. Viata ta sociala nu mai este ce-a fost si chiar sa se raceasc relatiile sociale, in special cele de munca.