Zodiacul chinezesc: Vor fi schimbari mari pana la sfarsitul anului pentru aceste zodii

In urmatoarele luni toate cele 12 semne din zodiacul chinezesc trebuie sa dea dovada de toleranta si empatie fata de oamenii pe care ii intalnesc. Numai asa isi vor mentine echilibrul karmic, mai ales daca doresc sa evite conflictele inutile.

Maimuță

Totul va intra pe un trend ascendent și pe plan profesional veți descoperi noi oportunități de a face bani.

În calea fluxului de energie divină adusă de steaua 6, a norocului, nu vi se pun piedici, sunt șanse mari de oficializare a relațiilor. Nu exagerați cu munca pentru a nu acumula stres și oboseală.

Cocoș

Câiele și Cocoșul formează aspectul negativ Pedepse, de aceea e posibil să tânjiți după atenția celor din jur.

În dragoste pot apărea unele provocări, dar pe plan financiar combinația HoTu 2-7 vă poate aduce câștiguri financiare. Atenție la sănătate, sunteți sub acțiunea energiei de boală.

Câine

Îl găzduiți pe Marele Benefic Jupiter și beneficiați de combinația HoTu 1-6 care vă aduce multă energie, vă susține să atingeți scopurile în afaceri și carieră. Veți fi mai pasionali pe plan sexual, însă veți uita de tandrețe și de romantism. Sănătatea nu va pune probleme majore.

Mistreț

Energia victoriilor adusă de steaua 1 face combinație HoTu 1-6 în casa zodiei voastre și vă aduce succes profesional. Nu lăsați banii să devină un scop și nu intrați în competiții cu cei care vă iubesc, pentru a nu-i răni. Adoptați un stil de viață sănătos pentru a vă păstra sănătatea.

Dragon

Nativii din zodia Dragon trebuie să fie atenți, întrucât formează aspectul major negativ de Ciocnire cu Câinele.

Dragonii vor avea un an cu teste pe plan financiar și instabilitate în relații. Sunt posibile mutări de domiciliu sau plecări în străinătate. Atenție la sănătate, pot apare probleme digestive.

Șarpe

Se întrevăd câștiguri financiare neașteptate, iar energia bogăției, adusă de steaua 8, va face ca dragostea să fie trecută pe planul doi, însă cu înțelepciune veți reuși să păstrați echilibrul și să nu provocați suferință celor dragi. Sunt predispoziții spre îngrășare, atenție la dietă.

Cal

Dragostea va fi punctul vostru forte în acest an, energia romantismului va pune stăpânire pe voi. În afaceri și carieră, puteți să profitați de pe urma alianței cu Câinele pentru a face noi investiții, a găsi un job bine plătit. Stresul s-ar putea să pună probleme inimii.

Capră

În dragoste veți simți energia norocului divin adusă de steaua 6, dar pe plan financiar se vor ivi unele provocări menite să vă testeze generozitatea, din pricina aspectului negativ Pedeapsă pe care îl faceți cu zodia Câine.

Veți fi forțați să învățați rapid unele lecții de viață, pentru a evolua spiritual.

Șobolan

Veți fi tachinați în dragoste de energia dezastrelor, adusă de steaua 5, de aceea nu vă grăbiți să oficializați relația în 2018. Pe plan financiar și profesional se recomandă prudență maximă. Posibile pierderi de bani v-ar putea cauza probleme de sănătate, mai ales digestive.

Bivol

Zodia anului 2018, Câinele, vă predispune la suferințe pe plan afectiv. La muncă s-ar putea să aveți noroc de bani, însă nu vă lăudați, pentru a nu atrage bârfe.

Pe fondul energiei de ceartă sunt posibile conflicte. Atenție la dietă, șanse mari de îngrășare din pricina stresului.

Tigru

Ați putea profita de alianța cu zodia Câine și de combinația HoTu 3-8, pentru a face noi investiții.

În dragoste se pot ivi scandaluri datorită energiei de ceartă adusă de steaua 3. În general sănătatea va fi bună, păstrați echilibrul între muncă și relaxare.

Iepure

Apar noi oportunități pentru a vă dezvolta în carieră, însă fiți precauți cu noile investiții sau asocieri, deoarece vă pândește energia de pierderi, adusă de steaua 7.

În dragoste sunt posibile despărțiri, iar mici accidente în trafic v-ar putea amenința sănătatea.