Zodia Taur si casatoria

Taurul este deja realizat atat ca pozitie sociala cat si financiar, deja inainte de casatorie. Are o cariera solida iar dupa casatorie nu va face gesturi necugetate.

Taurul este stabil, loial si ceea ce cauta el este siguranta. In cele mai multe cazuri ei au deja propria locuinta inca inainte de a se casatori.

Telul lor este sa asigure familiei lor tot ce este mai bun atat fizic cat si financiar si asta deoarece le place sa fie in armonie cu cei din jur si sa aiba sustinerea acestora.

Este recomndat taurului sa-si controleze gelozia si spiritul posesiv fata de partener. Taurii in general dar mai ales barbatul trebuie sa isi limiteze comportamentul meschin si sa tina cont de sentimentele de manie sau nervozitate provocate de stres.

Taurul si casatoria

Femeia taur considera ca este esential in casnicie sa ai copii. Copiilor nu le va lipsi nimic dar in schimb li se va cere ascultare neconditionata si respectarea cu strictete a regulilor.

Ea nu va considera importanta afectiunea nici fata de copii si nici fata de partener si va considera ca faptul ca nu le lipseste nimic material este suficient pentru a fi fericiti.

Majoritatea taurilor isi recunosc dragostea fata de cei apropiati dar fara sa o exprime in cuvinte afectuoase sau dragastoase. Acest lucru desigur ca nu este bine, deoarece oamenii isi doresc sa primeasca verbal dovada afectiunii si iubirii partenerului.