Zodia în care te-ai născut îți dezvăluie destinul

Unul dintre cele mai vechi simboluri ale lumii, Pomul Vieții reprezintă creația divină, apariția și continuitatea vieții pe pământ, moartea și regenerarea miraculoasă a tuturor ființelor.

Din cele mai vechi timpuri, se crede că fiecare ramură a pomului reprezintă destinul unui muritor, iar zodia în care te-ai născut te ajută să afli care este calea vieții tale.

Nașterea și moartea fiecăruia dintre noi este scrisă în Pomul Vieții, străjuit de cele 12 constelații arhetipale care guvernează zodiile.

În funcție de semnul astral în care te-ai născut, află care este calea destinului tău și ce provocări te așteaptă de-a lungul ei, ce principii trebuie să respecți în viață și care este misiunea spirituală care ți-a fost hărăzită.

Calea Berbecului – cel care restabilește ordinea

Calea destinului tău leagă ÎNȚELEPCIUNEA și FRUMUSEȚEA și reface ordinea firească a lucrurilor. Oricât de multe constrângeri și piedici ar fi în calea ta, tu singură ești cea care va reuși să le depășească și să reconstruiască drumul drept.

Ai puterea de a trece peste granițe și îți este destinat să ajungi acolo unde vei fi cu adevărat fericită, deschizând drumul și pentru cei din jurul tău.

Calea Taurului – conducătorul spiritual

În destinul tău se împletesc ÎNȚELEPCIUNEA și COMPASIUNEA, iar destinul tău este să repari și să reunești lucrurile risipite. În viață, vei încerca mereu să îi ajuți pe ceilalți, să le oferi sprijinul tău și să îi conduci, când drumurile lor rătăcesc departe de ceea ce este cu adevărat important.

Calea Gemenilor – rațiunea în slujba inimii

Dacă îți este destinată calea Gemenilor, viața ta va fi guvernată de ÎNȚELEGERE și FRUMUSEȚE. Destinul tău te va ajuta să acționezi întotdeauna în numele iubirii și al frumuseții spirituale.

Găsește echilibrul dintre rațiune și sentimente și vei reuși să ai o viață frumoasă și echilibrată. Dacă lași numai rațiunea să dicteze, s-ar putea să iei decizii dureroase pentru inima ta.

Calea Racului – provocarea iubirii

Este calea care leagă cele mai restrictive sfere din Pomul Vieții: ÎNȚELEGEREA și SERIOZITATEA. Este drumul pe care familia, casa, copiii și siguranța sunt cele mai importante popasuri și care pune accentul pe dragoste cu toate formele ei.

Dragostea pentru familie îți impune adesea constrângeri, dar cu multă înțelegere și răbdare vei știi să îi călăuzești și pe ceilalți către ceea ce vă aduce mulțumirea și fericirea.

Calea Leului – tăișul sabiei

Îți este destinat să mergi pe drumul care leagă COMPASIUNEA și SEVERITATEA, pozitivul și negativul, iubirea și rațiunea.

Este calea de mijloc între extreme și trebuie să îți folosești adesea puterea interioară și autoritatea pentru a-ți face loc în lume. Ești ambițioasă și știi ce vrei, dar pe drumul tău trebuie să îți asumi și multe responsabilități grele.

Calea Fecioarei – drumul purificării

În viață trebuie să acționezi întotdeauna între COMPASIUNE și FRUMUSEȚE și ai misiunea de a-i ajuta și pe ceilalți, să le arăți drumul și să îi sprijini în momentele de cumpănă.

Această cale necesită multă dăruire și totodată puritate, în sentimente și în gândire. Destinul îți cere să îți găsești bogăția interioară și să o împarți cu ceilalți.

Calea Balanței – în slujba justiției

În drumul tău, trebuie să folosești EXIGENȚA și FRUMUSEȚEA și trebuie să te concentrezi pe echilibru, egalitate și dreptate.

Să fii întotdeauna atentă la colegii și partenerii tăi, la prieteni și, mai ales, la cei care te iubesc. Îți este destinat să creezi și să realizezi multe lucruri cu sufletul, dar niciodată să nu te lași atrasă de extreme.

Calea Scorpionului – drumul transformării

Pe această cale se îmbină FRUMUSEȚEA și ETERNITATEA, două principii esențiale în procesul de transformare, care presupune însă și pierdere sau renunțare, dar și moarte, inerentă pentru regenerare. Toate acestea trebuie interpretate simbolic, bineînțeles.

Pe acest drum vei învăța că nimic nu durează veșnic, nici frumusețea, și că trebuie să profiți de orice ocazie la momentul potrivit și să înveți să refaci ceea ce ai greșit.

Calea Săgetătorului – simbolul curcubeului

Principiile esențiale ale destinului tău sunt FUNDAȚIA și FRUMUSEȚEA, Soarele și Luna. Această cale îți arată să nu privești viața doar din exterior, ci mai ales din interior, să abordezi orice situație cu mult curaj și să îndrăznești să urci mai sus.

Destinul tău îți oferă șansa unor începuturi pline de optimism, indiferent cât de grele sunt provocările vieții.

Calea Capricornului – esența gândirii practice

Această cale combină REALITATEA și FRUMUSEȚEA, naturalețea, logica și determinarea. Este calea succesului, dar trebuie să ai multă răbdare și să aștepți momentul potrivit. Trebuie să găsești un echilibru între ceea ce dorești și ceea ce poți realiza și să ții cont de sfatul inimii în tot ceea ce vei face.

Calea Vărsătorului – drumul spre un nou viitor

Principiile de bază în calea destinului tău sunt ETERNITATEA și FUNDAȚIA, prezentul și viitorul. Fundația conține principiile regenerării pentru construcția unui alt viitor și se pare că vei avea șansa să îți schimbi viața, când condițiile vitrege o impun.

Chiar dacă ai fire mai puțin conformistă, dacă respecți regulile de bază, așa cum sugerează principiul fundației, vei avea un fundament solid pentru orice schimbare în viața ta.

Calea Peștilor – universul visurilor

Această cale îmbină REGATUL lumii materiale cu ETERNITATEA, care este împărăția divină. Nu de puține ori, nativii Pești sunt înzestrați cu un simț al realităților ascunse și al energiilor mistice, fiind capabili să folosească ceea ce le oferă lumea materială pentru a obține mai mult din punct de vedere spiritual.

Nu este o cale ușoară, dar este scris în destinul tău să intri într-un univers care nu este accesibil oricui.