Zina Dumitrescu a fost vizitată la azil de fiul său! Revedere emoționantă după 3 ani

Zina Dumitrescu a avut parte de cele mai fericite sărbători din ultimii trei aniu. Fosta creatoare de modă a reușit să-și strângă fiul în brațe, pe care nu-l mai văzuse de mult timp.

De mai bine de trei ani, aflată într-un azil de bătrâni, Zina Dumitrescu spera că va sosi ziua în care-și va strânge din nou, fiul în brațe. Fosta creatoare nu mai știa nimic despre cel căruia îi dăduse viață.

Și, de fiecare dată, când era întrebată despre fiul său, evita subiectul. Spunea doar că acesta este în Elveția și nu are cum să vină în țară.

În ajunul sărbătorilor, a primit însă telefonul mult așteptat. Cătălin Negreanu o anunța că va veni să o vadă. De atunci, mama Zina număra orele până la marea revedere.

Și, în sfârșit, dorința sa s-a ăndeplinit. A doua zi de Crăciun, pe 27 decembrie, acesta a vizitat-o la căminul de bătrâni acolo unde o abandonase. Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă pentru fosta creatoare de modă.

‘Da, a venit să o vadă. I-am lăsat singuri. Zina a plans de bucurie’, a mărturisit pentru Libertatea directorul azilului, Ion Cassian.

I-a adus flori și bomboane Cătălin nu a venit cu mâna goală. ‘I-a adus un coș cu flori și o cutie mare cu dulciuri și bomboane. Poate acesta este doar începutul’, ne-a mai spus Cassian.

În schimb, fiul Zinei nu a adus în discuție nimic despre plata datoriilor pe care le avea la zilul de bătrâni, care-I găzduiește mama de ani de zile. Altă veste bună Ieri, Zina a mai primit și o altă veste pe care o aștepta cu nerăbdare.

Directorul azilului a devenit tatăl unui băiețel, pe care fosta creatoare îl numește deja ca fiind ‘nepotul’ său. În perioada sarcinii, fosta creatoare a sfătuit-o tot timpul pe soția lui Ioan Cassian despre ce e bine și ce nu e bine să facă.