Zi importantă în familia lui Mihai Morar: “De 12 ani, în filmul nostru”

Este o zi foarte importantă pentru Mihai Morar şi soţia lui, Gabriela. Cei doi sărbătoresc doisprezece ani de căsnicie.

Mihai Morar a publicat o fotografie deosebită cu el şi Gabriela, din ziua în care au devenit soţ şi soţie. “De 12 ani în filmul nostru. Familia Morar”, a scris Mihai Morar în dreptul imaginii.

De atunci viaţa lor s-a schimbat numai în bine. Prezentatorul de la Antena Stars şi Gabriela Morar au devenit părinţi. Cei doi au gemene, pe Mara şi Cezara, iar micuţele le aduc Gabrielei şi lui Mihai Morar zâmbetul pe buze în fiecare zi.

 

“Mulţi ani frumoşi şi sănătoşi împreună! / Mulţi înainte cu fericire şi sănătate / Felicitări”, sunt câteva dintre mesajele pe care i le-au scris oamenii lui Mihai Morar.

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar a fost impresionat de victoria Simonei Halep de la Roland Garros. Acesta a transmis un mesaj mai mult decât emoționant.

“Lacrimi de bucurie. Nu am mai trăit această fericire de la nopțile albe ale Generației de Aur. Onorat că am putut fi contemporan cu Steaua ‘86, tricolorii lui Hagi și, acum, Simona Halep.

E doar meritul tău, Simona! Iar noi, românii, ar trebui să învățăm ceva din lecția ta. Nu există victorie fără muncă imensă și sacrificiu!

La 100 de ani de România, dragă Simona, ești singurul motiv pentru care azi românii ar trebui să iasă în stradă.

Respect!

Cu dragoste și recunoștință, un român. ???”, a notat Mihai Morar în mediul online

Mihai Morar a povestit si cum a reușit să slăbească 15 kilograme în doar câteva luni. El a spus ce mănâncă acum pentru a-și menține silueta la care a avut ceva de lucrat.

„Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidrați, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ținute din cărți, deoarcele programul fiecărei persoane diferă. De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22. Așa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere”, a spus Mihai Morar.