Vineri vine cu vesti bune pentru mai multe zodii. Se schimba destine

Citeste previziunile astrologice generale ale zilei de vineri:

BERBEC

Abilitatea ta de a comunica este pusa in valoare cu succes, iar puterea de convingere pe care o ai asupra partenerilor de afaceri iti va aduce multe reusite pe plan profesional, motiv sa te simti implinita si fericita.

TAUR

Este o zi cu emoţii. Sunt momente în care te retragi în umbră, dornic de anonimat, fără să te ştie nimeni, dar şi momente în care orgoliul te împinge în faţă, de parcă nu ai suporta ca lumea să nu ţină cont de opinia ta.

E greu să păstrezi echilibrul între cele două atitudini diferite, pentru că una te trage înapoi şi cealaltă te împinge în faţă, una îţi cere să taci şi să aştepţi, cealaltă să acţionezi acum, deci va fi greu să păstrezi echilibrul între aceste două laturi ale personalităţii tale.

Probabil fiecare dintre ele se potriveşte altui context, ca atare trebuie să te adaptezi fiecărei situaţii.

GEMENI

Este o zi prielnica socializarii, astfel incat discutiile pe care le ai cu cei cu care intri astazi in contact iti aduc multe beneficii pe o perioada lunga de timp. Deschiderea ta catre noi subiecte si domenii te transforma intr-o prezenta placuta pentru ceilalti.

RAC

Se apropie un eveniment. Abia astepti sa se intample, dar totodata esti un pic nesigur, pentru ca ti-e teama ca nu cumva sa faci vreo greseala.

Relaxeaza-te, bucura-te de trairile tale de acum, pentru ca ele anunta de fapt ceva cu totul deosebit care iti poate schimba viata!

Poate e vorba de o intalnire care va avea un rol marcant de acum inainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet noua. in fata unei astfel de situatii e si normal sa ai asemenea emotii!

LEU

Este un moment bun pentru a-ti demonstra abilitatile cu care tot timpul te-ai laudat si pentru a le inchide gura celor care nu te-au vorbit tocmai de bine niciodata.

FECIOARA

Daca aveai planuri sa iesi in oras impreuna cu prietenele tale, ai face bine sa renunti definitiv la ele, caci nu esti deloc in forma si nu iti doresti decat sa fii singura cu gandurile tale.

BALANTA

Este momentul ideal sa-ti negociezi contractul de munca sau salariul, caci astazi esti destul de convingatoare. Ai ocazia de a obtine un lucru pe care ti l-ai dorit foarte mult sau este posibil sa afli o veste care iti va schimba complet viziunea asupra vietii.

SCORPION

Muncesti cu sarg, constient ca rezultatele unui proiect la care iti aduci contributia depind numai si numai de fortele tale.

Detii toate resursele necesare unui succes deplin: si chef de munca, si energie, si rabdare, si ambitie, si mijloacele concrete de a pune in practica ceea ce ai cladit pana acum la nivel teoretic, deci nu mai e decat o chestiune de timp pana se vad roadele muncii tale.

Esti pe drumul cel bun, apar suficiente stimulente pe parcurs care iti confirma faptul ca ceea ce ridici cu mainile tale e de valoare si va avea efectele scontate la final, deci nu te opri: punctul final nu e departe!

SAGETATOR

Profita de ragazul care ti se ofera azi, chiar daca, pe moment, esti tentat sa te enervezi si sa privesti totul in negru, ca pe un blocaj.

O pauza in planurile tale sau in miezul unor evenimente nu e chiar un lucru rau, pentru ca te ajuta sa te retragi din agitatia inconjuratoare si sa arunci o privire inapoi.

Avand acest moment de respiro, poti descoperi la timp ca ai scapat ceva din vedere si ai putea lua masuri imediat. Maine ar putea fi deja prea tarziu sa mai repari ceva, dar acum, detasat de tot ce te impingea de la spate, ai putea interveni.

CAPRICORN

Ai grija la reactiile pe care le ai fata de alte persoane. Chiar daca tu consideri ca nu exagerezi cu nimic, celalalt poate fi intr-o pasa fragila si se va supara.

Un gest necugetat, o vorba spusa necontrolat poate deranja pe un prieten. Nu merita asemenea tratament din partea ta deci domoleste-te.

VARSATOR

Cand vezi ca apar atat de multe piedici si ocolisuri dupa ce ai dat startul unei actiuni, incepi sa te indoiesti ca duce totusi undeva. E posibil sa fie nevoie de o analiza retrospectiva a etapelor parcurse pana acum, pentru a putea modifica ceva din mers.

Nu e timp sa o iei de la capat, dar poti deturna totul intr-o directie complet noua dupa ce vei gasi punctul slab al acestor planuri.

Ai sigur un plan de rezerva la dispozitie astfel incat sa nu consideri ca e un plan esuat, ci doar unul care necesita transformari radicale. Dupa ce vei schimba macazul, lucrurile vor reveni la normal mai repede, descoperind cat de important e uneori sa nu te opui schimbarii.

PESTI

Atragi alaturi de tine persoane fara experienta, incepatoare in unele domenii, care te privesc cu admiratie, asteptand mult de la tine. Vor un sfat, o indrumare, o lectie , semn ca iti apreciaza experienta sau superioritatea in unele planuri.

Tu ai ce sa le impartasesti, stii atatea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisa, dornic sa transmiti mai departe ceea ce stii.

Nimic nu e mai incantator decat sa vezi oameni care nu stiau nimic atunci cand au venit la tine, ca pleaca de aici cu lectia invatata, fiind cu ceva mai intelepti decat la inceput. Poti fi un profesor excelent pentru cei tineri!