Vinerea neagra pentru trei zodii. Horoscop 12 iulie 2019, pentru toate zodiile

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop Berbec.

Felul în care te priveşte lumea azi îţi măreşte stima de sine. Chiar aveai nevoie de cuvinte atât de frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afecţiune şi prietenie ca cele care vin azi către tine, pentru că de aici îţi extragi energia de a merge mai departe.

Ca atare, când îţi pierzi încrederea în tine şi stima de sine e la un nivel periculos, încearcă să te priveşti prin ochii celor care ţin cu adevărat la tine.

Numai cel care te iubeşte profund şi sincer te va ajuta să-ţi (re)descoperi calităţile şi te va încărca de energie pozitivă şi curaj, ca atare ţine-i pe cei dragi alături ca să-ţi ridice moralul. În ochii lor vezi cât de multe meriţi!

Horoscop Taur.

Te concentrezi foarte serios la o activitate de lungă durată, de care eşti conştient că se clădeşte lent şi greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru că ştii foarte bine că e cale lungă până la succes, dar îţi vezi de treabă cu seriozitate.

Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care să fii mândru, de aceea nu aştepţi să-ţi facă nimeni treaba, ci pui mâna pe unelte ca să construieşti singur ceea ce vrei să realizezi. Eşti suficient de bine motivat de ceea ce te aşteaptă la capăt şi ai şi multă răbdare, clădind totul pas cu pas până la forma finală.

Horoscop Gemeni.

Unii nu te lasă să te manifeşti în voie, te ţin închis ca într-o colivie şi nu-ţi oferă nicio libertate de acţiune, de mişcare, de decizie.

Nu accepta această atitudine, nu-i lăsa să te trateze ca pe un sclav care are doar obligaţii şi nici un drept, deci trebuie să faci ceva ca să schimbi situaţia.

Vezi ce pretenţii au ei de la tine şi încearcă să le oferi câte ceva din aşteptările lor, dar ridică-te şi tu cu mai mult tupeu pentru ceea ce consideri că ţi se cuvine.

Nu tolera să fii înhămat la căruţă şi să tragi, când ai şi tu dorinţele tale. Cere cu mai mult curaj ceea ce doreşti, nu sta în banca ta, cuminte şi umil, doar pentru că alţii spun nu la ceea ce ceri.

Horoscop Rac.

Numeri sumele de care dispui şi ai motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător! Ba chiar ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru că îţi spui, în sinea ta, că meriţi aceste daruri.

Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ar fi cazul să-ţi permiţi şi tu o viaţă mai bună, în care să te bucuri de prosperitate, fără să te plângi de lipsuri, de economii sau de criza financiară. Dacă visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te şi cumpără-l: e al tău!

Horoscop Leu.

Nu te simţi prea bine într-un mediu cu care nu reuşeşti să găseşti nici un punct comun, te simţi exclus, dat la o parte, nu te poţi integra, deşi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia că ceilalţi te privesc ca pe un intrus, că nu găseşti subiecte de conversaţie care să le fie lor pe plac, şi referi doar să faci act de prezenţă, fără să te implici cumva în activităţile de grup.

Aşteaptă să-i cunoşti mai bine sau să te cunoască ei pe tine mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimţi tensiune ostilitate, competiţie care nu-ţi oferă nicio plăcere să te apropii.

Horoscop Fecioara.

Toate bune şi frumoase la orizont, pare o zi a veştilor superbe, a evenimentelor fericite, a întâlnirilor capitale, deci fii pregătit pentru surprize dintre cele mai deosebite.

Familia e principalul tău punct de atracţie, pentru că acolo se petrec cele mai interesante momente: o masă festivă, o aniversare, o nuntă, o petrecere. Oricare ar fi evenimentul care vă aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este veselă, tonică, gălăgioasă, perfectă pentru a vă simţi cu toţii bine!

Profită de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi ai aproape.

Horoscop Balanța.

Porneşte cu încredere noul proiect la care te gândeşti de ceva vreme, dar tot îl ţineai în aşteptare pentru momentul pe care îl considerai potrivit.

Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ţi stabili deja o strategie în detaliu, pentru că multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, să ţi-l alegi, şi startul, să porneşti spre ţinta visată.

Pas cu pas, se vor arăta toate soluţiile şi căile care duc acolo unde ai decis să ajungi. Multe din aspecte utile în atingerea acestui scop vor apărea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapă la alta, deci porneşte la drum cu răbdare şi ambiţie, atent la tot ce se iveşte.

Horoscop Scorpion.

Ceea ce aveai în plan pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei intervenţii nedorite din partea unui musafir nepoftit.

Se bagă unde nu-i fierbe oala şi strică ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un eşec total, ci doar o amânare a rezultatelor visate. Nu te supăra pe cel care ţi-a stricat ţie treburile, ci încearcă să înţelegi care e adevăratul său caracter, pentru că e un moment bun să descoperi realitatea!

Uneori, un astfel de hop are şi o componentă pozitivă, fiind necesar ca să descoperi un adevăr care era bine ascuns în spatele unor aparenţe false. Vezi lucrurile aşa cum sunt şi ia măsuri!

Horoscop Săgetător.

Trebuie să strici ce ai construit până în acest moment, pentru a o lua de la capăt. A doua oară va merge mult mai bine, deci nu te teme de astfel de decizii tranşante.

Sunt momente în viaţă când îţi dai seama că nu mergi în direcţia cea bună, dar poţi schimba macazul rapid pentru a nu pierde tot ce ai acumulat până în acel moment.

Aşa vei face şi astăzi: închei o etapă, preiei din ea ce îţi mai este de folos, şi apoi dezvolţi din nou totul într-o direcţie complet nouă.

Ai încredere că ceea ce vei reconstrui după aceea va avea sorţi mai mari de izbândă, ca atare nu te teme să spui gata! Punct şi de la capăt!

Horoscop Capricorn.

Ai cu cine discuta astăzi, pentru că te afli într-un mediu receptiv, deschis, dornic să audă ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune în asemenea condiţii, încât e o plăcere să petreci ziua în compania unor astfel de oameni, care au şi ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, îţi dau şi ţie cuvântul!

Când te afli în asemenea spaţiu, în care dialogul merge uşor, când toată lumea îşi exprimă deschis punctul de vedere şi înţelege şi opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabilă, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viaţa de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

Horoscop Vărsător.

Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate.

Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii ca nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat.

Ai putea aluneca spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judeca dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

Horoscop Pești.

Eşti împovărat de discuţii cu tentă negativă şi panicardă, pentru că unii vor profita de prietenia ta. Unii uită că ai şi tu necazurile tale, uită că ai şi tu o viaţă personală şi un timp liber limitat, şi te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate căile de comunicare accesibile către urechea ta.

Tu îi asculţi, le dai sfaturi atât cât poţi, dar încearcă să nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Îi poţi ajuta cu o vorbă bună, dar nu poţi prelua pe umerii lor greutăţile lor: debarasează-te de balastul negativ pe care îl deşartă în curtea ta!