“Vine o vreme când se termină tot. Pleci într-o clipă, fără telefon, fără mașină, fără dulapul tău plin de haine…”

“Vine o vreme cand se termina tot. Pleci intr-o unica clipa, fara telefon, fara masina, fara dulapul tau plin de haine, fara bijuterii, fara casa, fara o scrisoare de ramas bun si fara contul asta al tau de socializare.

Pleci fara imagini, fara cuvinte, fara planuri, fara ganduri, fara like-uri, pleci fara nimic. Pleci singur si probabil fara sa stii ca ai plecat sau ca ai fost… sau cine ai fost. Mai devreme sau mai tarziu toti primim un block de la viata.

De amintirile tale grozave te poti bucura doar in viata asta. Construieste ceva si ramai in amintirile altora. Lasa un semn ca ai fost. Permite sa ramana din tine un coltisor de poveste.

Bucura-te tare de oameni si de clipa, zambeste ochilor care nu stiu sa zambeasca si tine cu bucurie de mana pe cineva chiar strain tie dar care de o mana care sa il tina o clipa are nevoie… pentru ca adesea stransoarea calda a mainii cuiva venita pe neasteptate e unicul detaliu ce nu se poate uita pentru o viata intreaga.

Pentru ca adesea doar clipa din stransoarea calda a mainii cuiva, venita pe neasteptate, salveaza si se transforma in vesnicie.”

Aurelia Osmanaj

“Ochii…

Alege sa vezi prin ei frumusetea din jurul tau in fiecare moment! Minuneaza-te de tot ce vezi, atingi, mirosi si gusti, scrie randuripentrutine.eu.

Vei vedea, unii oameni nu fac decat sa vada uratul din drumul lor, merg cu capul in jos, si observa doar gropile, gunoiul si mocirla. Mai grav, altii, sunt orbi sufleteste, secati si goi, aleg sa nu vada…nimic – fie bun sau rau. Totul este transparent si indiferent pentru ei.

Oricat de “urat ” ar putea parea un peisaj, fiinta sau situatie la prima vedere, el va avea intotdeauna o parte frumoasa. Fiinta umana are nevoie sa vada frumusetea prin ochii exteriori cat si interiori.

Vezi maretia copacilor, bunatatea din ochii cainelui care te asteapta cu sufletul la gura, nisipul fin cu povesti sarate, grinzile cladirilor darapanate pe care se asaza porumbeii, picaturile dulci de ploaie ce ne murdareau geamurile abia spalate, scenele de teatru din nori, prospetimea firului de iarna primavara, corpul magic de femeie care este capabil sa nasca ingeri, liniile perfecte ale violoncelului, cu sunetele lui…Toate iti vor umple corpul emotional de fericire. Iti vor confirma ca traiesti, ca esti vie, ca esti treaza.

Fiecare moment din viata ta, fiecare actiune cat de marunta, fiecare circumstanta iti va oferi posibilitatea de a te inconjura de frumusete.

Incearca sa nu vezi petele negre din peisajul vietii tale

Viata e frumoasa, crede-ma! Trebuie doar sa o alegi…sa o vezi!”