Victor Slav și fetița lui! Cum arăta prezentatorul când era mic

Victor Slav este „topit” după fetița lui, micuța Sofia Natalia, care pare o copie în miniatură a prezentatorului TV.

Cei doi petrec mult timp împreună, iar Victor este cel mai mândru tătic, mai ales dacă luăm în considerare că micuța îi seamănă leit!

Fostul moderator de la Wowbiz a publicat recent câteva imagini ce îl înfățișau pe el în copilărie, iar fanii nu au putut să nu observe că nu există diferențe prea mari între Sofia și tăticul ei, atunci când acesta avea aceeași vârstă, trăsăturile lor fiind aproape identice. Iată imaginile!

Pare că nu există nici cea mai mică diferență între ei! Micuța Sofia Natalia, fetița pe care Biana Drăgușanu și Victor Slav o au împreună, seamănă perfect cu tatăl ei.

Prezentatorul de televiziune a oferit recent publicității câteva fotografii ce-l înfățișau pe el în copilărie, pe când avea vârsta fiicei lui.

Făcând o paralelă între el și Sofia, Victor a făcut un colaj de poze alăturate, cu el și cu fiica lui, demonstrând că micuța este copia lui fidelă.

Sofia Natalia seamănă perfect cu tatăl ei

Pe când era de vârsta fetiței lui, prezentatorul TV avea părul la fel de lung ca al Sofiei, lucru care a ajutat și mai mult la comparația dintre cei doi.

Admiratorii lui Victor au fost și ei de acord că micuța îi semănă perfect acestuia, specificând că ar fi bine dacă i-ar semănă așa bine și la caracter.

„Dacă își seamănă și la caracter, nu vei avea probleme în viață”, „Sunteți ca două picături de apă”, „Îți seamănă leit”, „Bine că seamănă cu tine!”, „Ce frumoasă e! Seamănă exact cu tine”, „Nu aveam nicio îndoială că este bucățică ruptă din tine”, i-au transmis internauții lui Victor Slav.

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au stabilit să aibă în continuare o relație amicală, de dragul fetiței pe care o au împreună, pentru ca micuței să nu îi lipsească nimic.

Cei doi și-au refăcut viețile sentimentale între timp, însă acordă în continuare o deosebită atenției Sofiei, petrecând mult timp în compania fetiței.

Victor Slav este în prezent cu Raluca Silea,iar Bianca Drăgușanu cu afaceristul Alex Bodi.