Vestile primite de Catalin Botezatu dupa ultimul control la inima. „Mă rog la Dumnezeu să mă trezesc a doua zi”

Muncește de dimineața până seara, așa că nu e de mirare că nu mai scapă de problemele de sănătate.

“Acum două săptămâni, la un ultim control, care a fost la Târgul-Mureș, este adevărat că s-a tras un mic semnal de alarmă legat de o valvă a inimii, dar în rest sunt bine. trebuie să plec în Turcia, la control. Pastilele sunt la fel de multe, dar facem față.

Eu mă rog și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară că dimineața mă trezesc și că mi-a dat șansa să văd lumina zilei, iar seara mă rog să văd lumina zilei a doua zi. Dumnezeu decide dacă o să mă opresc într-un fel sau altul”, a declarat Botezatu pentru Click!.

În anul 2015, Cătălin Botezatu a fost supus unei operaţii pe inimă, după în luna mai a anului 2014 i-au fost implantate stenturi.

Doctorul care l-a operat pe designerul român a declarat că acesta prezenta un risc ridicat de infarct. La trei ani distanţă, mai exact acum, în luna mai, Cătălin a declarat că trebuie să ajungă de urgenţă la un control la inimă în Turcia.

„După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil”, și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul.

Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră și nu am fost de câteva luni. Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e.

Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin”, a declarat designerul.