Vesti bune, se limpezesc apele: Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna viitoare

Mihai Voropchievici ne spune previziunile runelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC

Are o săptămână în care trebuie să stabilizeze situația, să-și consolideze poziția acasă, în primul rând, că de acolo pleacă, la serviciu când s-a dus și când iese în public să stabilizeze și să știe cine e, să-și creeze coordonatele pentru a reuși.

HOROSCOP TAUR

Taurul are o săptămână în care este mai agitat. Sfatul este să vă mobilizați toate forțele, să fiti pregătiți si sa ramanti calmi. Numai așa totul se aranjează.

HOROSCOP GEMENI

Că tot își doreasc și a ieșit colțul ierbii o relatie nouă, benefica. Și pentru cei necăsătoriți, dar și cuplurile unde există Gemeni se reînnoadă relatii, vin cu declarații. Efrumos. O săptămână buna.

HOROSCOP RAC

Dacă săptămâna trecută au fost alții care au primit cadouri, acuma s-au mutat la Rac. O sumă de bani surpriză sau un cadou-surpriză. Suma de bani este ceva mai important. O săptămână de beneficii. De unde vin nu contează, treaba e să vină.

HOROSCOP LEU

El a avut săptămâna trecută pe Vunjo, l-a ținut în brațe, l-a ocrotit, iar acum, săptămâna aceasta pentru că și-a făcut de cap prea mult, a alergat prea mult, trebuie să recupereze. O săptămână puțin mai anevoioasă, care îi pune la încercare forța, răbdarea, tot ce înseamnă asta.

Încercați să fiți puternici și rezistenți că asta e. Mai vin și lucrurile alea care vă probează cât puteți duce.

HOROSCOP FECIOARĂ

Este în așteptarea unei schimbări foarte importante. Fiți pregătiți pentru această schimbare. Este efectul boomerangului. Ce ați oferit, dar primiți schimbarea în funcție de ce ați făcut anterior.

HOROSCOP BALANȚĂ

Se aliniază cu Racul și cineva care se gândește intens la o Balanță va face tot pustiul de bine să îi trimită un cadou frumos, plăcut.

HOROSCOP SCORPION

Și Scorpionul are probleme ca si Taurul. O mică dispută, dar rămâneți liniștit. Fiți temperați, nu reacționați și sunteți liniștiți și calmi, totul se aranjează.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

O săptămână de protecție împotriva tuturor răutăților oamenilor, a forțelor malefice, o săptămână în care nu vă deocheați. O săptămână cu protecție divină.

HOROSCOP CAPRICORN

O suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Vin schimbările de la o zi la alta. Țineți cont de ele și folosiți-le în favoarea voastră.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Sunt puși în situația să iasă la dialog, să discute cu cei din jur pentru că ei nu găsesc rezolvarea unor probleme.

Îi frământă de mult timp, iar săptămâna aceasta e săptămâna concilierii, a dialogului, a înțelegerii. Ei trebuie să facă și un consiliu de familie. Să accepte și sfaturile celorlalți dacă își dorește să obțină rezultate pozitive la ceea ce îi frământă.

HOROSCOP PEȘTI

Ca de obicei, că dacă trec două-trei săptămâni și nu apare Vunjo pentru ei, se supără, dau cu codița în acvariu. O săptămână în care Peștișorii sunt protejați.