Vesti bune pentru mai multe zodii. Se anunta o perioada cu impliniri – Horoscop Neti Sandu 24 aprilie.

Vibratia zilei este 6 si poate incepem ceva care sa ne faca placere, sa ne implineasca sufleteste.

BERBEC

Se anunta o perioada cu impliniri in plan sentimental si o sa se-ajunga si la casatorie pana la sfarsitul anului. O sa fiti mai deschisi cu prietenii, si cu colegii de serviciu, veti colabora in conditii mult mai bune si o sa va dati intalnire si-n timpul liber.

TAUR

O sa umblati dupa semnaturi si sa cadeti la pace cu niste oameni care vor sa obtina niste avantaje, dar nu in detrimentul vostru. Va faceti planuri la care vor pune umarul si colegii, prietenii care sunt interesati de aceleasi lucruri ca si voi si va veti bucura de rezultate favorabile.

GEMENI

Poate o sa ajungeti si pe la evenimentele mondene din oras, sa vedeti care mai sunt tendintele, noutatile de orice fel. Se pare ca va pregatiti de plecare, o sa va alaturati unui grup s-ajungeti intr-o zona de agrement, sa va bucurati de peisaje, de aer curat si de prezenta unor oameni dragi.

RAC

E posibil sa luati niste bani si s-aveti cu ce sa iesiti cu ai vostri la distractie, sa va bucurati de reuniunea de grup. Poate va dati intalnire cu prietenii care au cate ceva sa va spuna, sau desfasurati activitati de timp liber si or sa treaca mai frumos orele de dupa programul de lucru.

LEU

Sunt evenimente prin oras la care ati vrea sa fiti prezenti si o sa va organizati in asa fel timpul incat sa le treceti pe toate in revista. E cineva care vrea sa va cunoasteti si o sa va starneasca si voua interesul, dar numai daca nu sunteti angajati intr-o alta relatie care sa fie serioasa, o casnicie.

FECIOARA

Poate dati curs unei initiative si o sa lucrati la ceva care sa va acapareze si sa descarcati toate tensiunile pe care le-ati inmagazinat. Intrevedere cu cineva care va propune o colaborare si o sa va spuneti punctul de vedere ca sa nu trebuiasca sa va supuneti orbeste regulilor celorlalti.

BALANTA

Se poate sa luati un surplus salarial si sa aveti de cheltuiala zilele astea, sa va pregatiti de plimbari, excursii. Noutati de bun augur! Poate faceti cunostinta cu cineva care o sa va-nsoteasca de-aici incolo, de-a lungul vietii pentru ca aveti atatea lucruri in comun!

SCORPION

Se poate sa va invite niste rude in vizita si sa porniti de azi, daca locuiesc mai departe, in alt oras, si mai ramaneti pe-acolo. Un reviriment, atat in plan profesional, cat si personal, si o sa fiti incantati de rezultatele pe care le veti avea in mai multe sectoare de viata, treptat, asa pana anul viitor.

SAGETATOR

O reuniune amicala, sa impartasiti reusitele din ultima vreme prietenilor care v-au fost intotdeauna aproape. Se pare c-o sa iesiti zilele-astea pe la mondenitati, la socializare, sa va puneti la curent cu evenimentele acestei perioade si sa largiti lista de prieteni.

CAPRICORN

S-ar putea sa gasiti ceva nou de lucru, sau chiar la serviciu sa se iveasca un post de lider si sa vi se potriveasca manusa. Va pot intra niste bani si sa va puteti misca, sa o luati din loc spre o zona de agrement, macar pentru copii, sau ii trimiteti doar pe ei intr-o excursie.

VARSATOR

Se poate suda o relatie de prietenie, de dragoste si sa comunicati fara cuvinte, doar sufleteste. O sa acceptati invitatia unor cunostinte care v-asteapta prin tara pe undeva si o sa petreceti cateva zile la odihna, sau va duceti cu partenerul de cuplu la un hotel, o cabana.

PESTI

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa fie trup si suflet alaturi de voi si sa construiti o relatie solida c-aveti nevoie de stabilitate. Se poate sa intrati intr-un grup de prieteni si sa desfasurati activitati care sa va faca sa descoperiti noi cai de comunicare cu anturajul.