Venus in Rac aduce schimbari puternice și trǎiri complexe, timp de 25 de zile. Previziunile Uraniei pentru toate cele 12 zodii

Urania ne spune ce se intampla in urmatoarea perioada. Toate cele 12 semne zodiacale vor fi influentate de acest tranzit al planetei Venus timp de 25 de zile.

BERBEC

Venus in Rac va indeamna sa iertati, sa va impacati cu cineva foarte apropiat, cel mai probabil cu cineva din familie, sa depasiti o situatie din trecut care va apasa. Tranzitul planetei venus va favoriza retrairea unor emotii care vor contribui la vindecarea sufleteasca si emotionala, scrie avantaje.ro.

TAUR

Venus in Rac sustine studiul bazat pe memorare si examenele unde va fi nevoie de o etalare ponderata a cunostintelor.

GEMENI

Venus in Rac va crea oportunitati sub forma unor ajutoare din partea familiei.

RAC

Venus tranziteaza zodia voastra pana pe 28 iulie, timp in care va aduce noroc in plan personal si „imblanzirea’ unor neintelegeri mai vechi fara ca, prin asta, sa permita si o rezolvare a lor.

LEU

Venus in Rac va permite sa va reechilibrati mai ales la nivelul sistemului neuro-vegetativ. In mod normal, ar trebui sa recurgeti la repaus, la calm, la izolare de factorii de stres, de evitare a oricarui efort fizic, nervos, intelectual.

FECIOARA

Tranzitul planetei venus prin zodia Rac aduce cu sine ameliorarea unor relatii tensionate.

BALANTA

In sectorul socio-profesional, resimtiti un disconfort destul de accentuat in aceasta perioada. Odata cu intrarea lui Venus in Rac, acest disconfort se va mai atenua, dar fara a se schimba radical. Problema de fond poate fi abordata altfel, dar, atentie, atasamentele si reactiile afective vor ridica alt tip de reticenta, obligandu-va sa ascultati de „inima’.

SCORPION

Unele probleme de constiinta va creeaza stari de exasperare care va imping sa renuntati la unele proiecte personale. Odata cu intrarea lui Venus in Rac, starea voastra interioara rascolita se va atenua si semnele unei temperari afective sau emotionale isi vor face aparitia, avand un rol binefacator.

SAGETATOR

Perioada aceasta este marcata de disputele pe teme materiale. Intrarea lui Venus in Rac, incepand cu 3 iulie, va crea ipostaze care indica o temperare, o ameliorare a starii de spirit, o resemnare dar nu si o rezolvare a chestiunii de fond.

CAPRICORN

Venus in Rac influenteaza sectorul relatiilor parteneriale. Influenta ei va fi una blanda, inducand prudenta sau rezerva in fata marilor provocari si a deciziilor spectaculoase, scrie avantaje.ro

VARSATOR

Venus in zodia Racului va indeamna la rabdare si observare atenta a realitatii inainte de a avea o initiativa (demisie, schimbare a locului de munca, revendicare profesionala, reclamatie etc.).

PESTI

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va genera ipostaze placute de viata in doi, de romantism, de tandrete, de satisfactii artistice, de capacitate de a fi la inaltimea unor exigente interpretative, de a va bucura de copii.