Varsta nu conteaza! Fiți mereu frumoase și bucurați-ne cu grația și eleganța voastră

Jurnalistul Andy Rooney a trăit o viață îndelungată. Unul din cele mai frumoase articole semnate de el reprezintă o încercare de a afla de ce în ultimul timp bărbații preferă tot mai mult femei în vârstă.

Înaintând în vârstă, apreciez tot mai mult femeile trecute de 40 de ani

Există o mulțime de motive. Bunăoară o femeie trecută de 40 niciodată nu te va trezi la miezul nopții ca să te întrebe “La ce te gândești?”. Dacă ei nu îi place să se uite la fotbal împreună cu tine, ea nu va sta alături, văitându-se pentru calvarul prin care trece.

Femeia de 40 de ani știe bine cine este ea și ce își dorește de la viață și de la bărbat. Foarte puține femei ajunse la această vârstă își fac griji pentru reputația lor sau pentru ce cred alții despre ea.

Femeile trecute de 40 au simțul propriei demnități, de aceea niciodată nu își vor permite să facă un scandal isteric în cafenea sau alt loc public. Bineînțeles că nimeni nu va scăpa nepedepsit, dar “execuția” va fi la fel de grațioasă ca și însăși femeia.

Femeile ce au împlinit 4 decenii sunt suficient de sigure pe sine ca să îți facă cunoștință cu prietenele sale. Ele au încredere în prietene și în bărbatul pe care l-au ales.

După 40 de ani femeile au o intuiție aproape profetică. De aceea nu este nevoie să recunoști ceva în fața lor, căci ele și fără asta te cunosc foarte bine.

Dacă ignori micile riduri, vei observa că femeile trecute de 40 sunt mult mai atrăgătoare decât cele tinere. Ele sunt directe și sincere și, dacă va fi cazul, îți vor spune în față că te comporți ca un nesimțit. Iar tu nu trebuie să ghicești ce atitudine are ea față de tine.

Așadar există o mulțime de motive ca să admiri femeile trecute de 40. Din păcate nu putem spune același lucru despre bărbați. Noi, bărbații, parcăm intrăm în zona de confort la această vârstă și nu mai avem grijă nici de noi, nici de femei, nici de copii. Trebuie să ne mobilizăm, să începem să ne prețuim femeile, să le iubim și să fim măcar la același nivel cu admirabilele noastre jumătăți!

Fiți mereu frumoase și bucurați-ne cu grația și eleganța voastră, dragi femei!