Vărsătorii – sunt oameni dificili şi imprevizibili. Dar există şi lucruri pentru care merită să-i iubești

Toţi care au avut vreodată relații cu Vărsătorii, știu că sunt oameni dificili, imprevizibili, iubitori de libertate … Dar există şi lucruri pentru care merită să fie iubiți! Iată câteva dintre ele:

1. Trăiesc “în lumea lor”

Despre ei adesea se spune că “Sunt cu capul în nori.” În mare parte acest lucru este adevărat. Sunt mereu cu gândurile și experiențele lor, de aceea îi poţi vedea mereu îngândurați și rareori atenți.

Şi nu spuneți despre ei că sunt oameni reci. Sunt fierbinți ca focul! Dar preferă să-și ascundă flacăra în interior, încredințând-o numai celor apropiați.

2. Nu au nevoie de romantism

Vărsătorii sunt oameni practici. Nu-i vei vedea să citească romane de dragoste sau să se uite la comedii romantice.

Cu daruri, de asemenea, nu-i poţi cumpăra. Totul e pentru că au nevoie de dragoste reală. Ei îşi doresc un partener alături, care-i va ajuta să se dezvolte. Și le va sugera drumul. Iar manifestarea sentimentelor doar de sărbători – nu este pentru ei.

3. Ei evită conflictele

Pur si simplu nu au timp pentru ele! Vărsătorii îşi doresc ca lumea să fie corectă, dar dacă vine vorba de o luptă reală, ei probabil vor pleca.

Dacă aveţi probleme, este mai bine să le discutați cu ei, folosind argumente raționale. Conflictele se rezolvă mai bine fără explozii de agresiune, nu?

4. Permanent se schimbă.

Vărsătorii sunt adevărați zei în ceea ce privește dezvoltarea personală. Și se așteaptă ca partenerii să-i trateze la fel de serios. Dacă oamenii lor apropiați nu vor să se schimbe, atunci ei vor fi foarte suparăți și apoi îi vor părăsi.

5. Ei își apără ferm independența

Când începi să te întâlnești cu un Vărsător, nu încerca să-i limitezi libertatea. Şi să nu crezi că trebuie sau îi poţi controla viața. Nativul din această zodie va cere independență și de asemenea, să ţii cont de opinia lui.

În relații Vărsătorii preferă să nu se grăbească. Iar obligații îşi asumă fără prea mută dorință și numai atunci când sunt convinși că și-au găsit dragostea cu adevărat.