Universul ne trimite persoana potrivită exact atunci când ne așteptăm cel mai puțin

Nu există nimic intamplator in viata, deoarece tot ceea ce se întâmplă face parte dintr-un scop mai înalt.

Nu există coincidențe, ci doar o serie de evenimente perfect planificate.

Când o persoană sau un moment, pe care ne-am dorit să o sau să îl întâlnim, apare în viața noastră, acest lucru poate fi explicat prin faptul că a venit momentul potrivit pentru această întâlnire.

Persoana potrivită sau momentul potrivit apar în fața noastra, în momentul în care era destinat să se întâmple, nu cu o secundă înainte.

Tu îi faci față perfect vieții, fără ajutorul altora. Nu încerca să te completezi printr-o altă persoană sau printr-o situație anume. Tu îți ești suficient.

Universul ne oferă dragoste în cel mai neașteptat moment…

Poate că ești prea obișnuit cu stilul tău de viață, ești blocat într-o anumită etapă a acestuia sau poate că îți lipsește ceva. Apariția persoanei potrivite sau a momentului potrivit, te poate ajuta să îți recalibrezi părerile despre viață și despre lume, în general.

Astfel de persoane sau momente sunt trimise uneori de SUS, pentru a învăța o lecție valoroasă, pentru a te ajuta să iei decizii neobișnuite sau pentru a ajunge la o conștientizare și o înțelegere mai profundă a propriei persoane.

Alături de aceste situații, totul intră în poziție perfectă.

Ai muncit din greu pentru a descoperi adevărata ta natură și pentru a scăpa de tot ce o ascundea. Acest lucru ți-a permis să îți cunoști sinele adevărat, distrugând toate identitățile false, create pentru a te încadra în societate și pentru a obține aprobarea ei.

Când gândurile, deciziile și atitudinile tale se potrivesc cu sinele tău adevărat, acesta este momentul potrivit pentru ca persoana potrivită sau momentul potrivit să apară, ca dovadă a pregătirii pentru o legătură reală.

Ai învățat să iubești, să simpatizezi și să te îngrijești de tine însuți. Acum ești cel mai bun prieten al tău. Nu mai recunoști comportamentul auto-distructiv, nu vei mai permite nimănui să te supere sau să îți deranjeze bunăstarea și pacea minții.

Ai atins armonia cu tine, te-ai iertat pentru greșelile trecutului, ai definit granițele, nevoile și dorințele tale.

Admiri cu calmitate ceea ce se întâmplă și nu mai încerci să influențezi în vreun fel evoluția evenimentelor.

Ai încetat să încerci să te schimbi pe tine și oamenii din jurul tău. Nu mai trebuie să controlezi lumea din jurul tău, pur și simplu permiți evenimentelor să se desfășoare într-o formă organică.

Și când înveți să ai încredere în ritmul universului, îți va trimite persoana potrivită și momentul potrivit. Ești calm, echilibrat și eliberat de disperare și de nevoie.

Universul are magie proprie, iar cele mai frumoase lucruri se întâmplă numai dacă înveți să crezi în miracole!