Toate bune si frumoase: Horoscopul de sambata pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de sambata!

Berbec

Sambata esti mai mult pe drumuri , fie ca mai rezolvi chestiuni profesionale, fie ca mergi in vizita la rude sau prieteni.

Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat vorbeste putin si evita deciziile majore.

Sfatuieste-te cu membrii familiei vizavi de orice te preocupa, iar tu la randul tau rasplateste-i cu o masa copioasa.

Treburile casnice iti asteapta aportul. Planifica-ti curatenii generale sau reparatii de anvergura.

Taur

De la serviciu poti primi bani, bunuri, dar si informatii interesante legate de modificarile ce vor surveni la locul de munca.

Chiar daca muncesti mai mult in ultima vreme, asta nu se reflecta si in veniturile pe care le obtii.

Nemultumirile tale sunt fondate pe undeva, pentru ca trebuie sa reiei unele activitati profesionale care au fost incorect realizate, de catre altii.

Seara vei fi inconjurat de prieteni si rude gata sa te sprijine in toate planurile tale. Ai idei bune, vorbesti frumos si astfel toti te vor asculta cu admiratie si respect.

Gemeni

Sambata esti plin de energie, insa starile tale de spirit sunt fluctuante. De aici ai tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata si de a nu finaliza corect nici una.

Slecteaza-ti prioritatile si rezerva-ti momente si pentru plimbari in aer liber. Apar unele noutati legate de veniturile tale din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca.

Totusi evita cheltuielile nefondate sau planurile de investitii pe termen lung.

Rac

Este bine sa te odihnesti zilele acestea si sa lasi grijile deoparte. Plimba-te in aer liber, stai de vorba cu cineva drag si de incredere sau mediteaza singur in locuri sfinte.

Sunt momente excelente pentru a-ti da seama de hibele pe care trebuie sa le elimini din personalitatea ta si pentru a-ti trasa planuri noi.

Posibil sa apara ceva neplaceri, dar vei depasi totul cu bine.

Leu

Sambata se contureaza intalniri si discutii interesante cu prietenii. Ar fi bine sa retii ce sfaturi primesti, chiar daca pe alocuri unele iti displac total.

Vizavi de chestiunile financiare pe care le impartasesti in comun cu altii, deocamdata doar prietenii te pot sustine favorabil.

Oboseala acumulata in utlima vreme isi va spune cuvantul. Recomandabil este sa te odihnesti.

Fecioara

Finalul acestei saptamani iti aduce reuniuni cu multa lume. Reflectoarele scenei sociale vor fi indreptate asupra ta, asa incat depune toate eforturile pentru a te ridica la inaltimea asteptarilor.

Posibil sa apara mici altercatii cu un sef sau cu reprezentantii unor institutii oficiale.

Balanta

Zilele acestea sunt potrivite pentru activitati culturale. Vizioneaza un spectacol de teatru, un film bun sau viziteaza expozitii de arta si targuri de sezon.

Pe de alta parte ai avea succes si in demersurile necesare unei calatorii in strainatate sau la studii si cercetari in domenii diverse.

Controleaza-ti reactiile, fii tolerant, intelegator si bucura-te de tot ce iti ofera viata in acest moment.

Scorpion

Sambata intervin chestiuni financiare comune cu altii, de genul achitarea facturilor sau demersuri specifice imbunatatirii patrimoniului familial sau profesional.

Se pare ca intr-un anume fel, in privinta banilor si bunurilor esti conditionat de cei dragi, respectiv de copii sau de persoana iubita.

Sagetator

Sambata este rost de discutii benefice pe teme de serviciu. Se pare ca sunt despre bani. Posibil sa primesti suport material din partea celor dragi, insa pe de alta parte va trebui sa achiti diverse datorii.

Verifica-ti pe indelete bugetul disponibil si pune-ti la adapost economiile si bunurile materiale.

Capricorn

Sectorul profesional te va solicita mult chiar daca este final de saptamana. Este nevoie sa iti continui treburile de la serviciu.

Va trebui sa vorbesti cu sefii si sa lucrezi cot la cot alaturi de colegi nu prea loiali. Dozeaza-ti eforturile si ar trebui sa te ingrijesti mai mult. Pot aparea noutati in relatiile parteneriale.

Posibil sa primesti oferte deosebite de colaborare.

Varsator

Finalul acestei saptamani anunta intalniri agreabile cu prietenii apropiati, dar si cu copiii.

Poti participa la petreceri. Fii prudent la cheltuieli, deoarece toata lumea se asteapta sa platesti tu toate darile aferente distractiilor comune.

Pesti

Treburile domestice iti vor ocupa tot weekend-ul. Este nevoie sa te ocupi de curatenii generale, reparatii curente sau de cumparaturi.

Membrii familiei te vor sustine in demersurile tale, insa va trebui sa tii cont si de opiniile sau dorintele lor.