Tatal Oanei Cojocaru nu este deloc de acord cu relatia ei cu Iri! Ba mai mult, nici in trecut nu a fost prea mandru de ce facea fata lui

Oana Cojocaru, iubita lui Iri, a spus ca parintii ei nu au nimic impotriva relatiei ei! De fapt, tatal ei nici nu mai vorbeste cu ea si vrea sa o dezmosteneasca. Nici in trecut nu au avut cea mai buna relatie, dupa ce tanara a abandonat facultatea.

Oana Cojocaru, iubita lui Irinel Columbeanu, a sustinut ca parintii ei nu au nimic impotriva relatiei amoroase cu miliardarul cu 40 de ani mai in varsta decat ea si ca i-ar fi lasat libertatea sa decida ce face cu viata ei. Insa tatal fetei nu este nici pe departe linistit cu gandul ca fata lui traieste o astfel de legatura.

“Gheorghita refuza, pur si simplu, sa accepte o asemenea relatie. Nu mai vorbeste deloc cu ea dupa ce a inceput legatura amoroasa cu Irinel. Ameninta ca o «dezmosteneste». Cei doi au mai fost certati in trecut, cand Oana a renuntat la prima facultate pentru a se concentra pe cariera de manechin.

Insa colegele de la agentie au convins-o ca este bine sa aiba studii superioare, motiv pentru care s-a reinscris la o noua facultate. Hyperion si Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti sunt cele doua facultati pe care le-a frecventat.

Dupa ce si-a reluat studiile, tatal a iertat-o si au inceput, din nou, sa vorbeasca”, a povestit o persoana apropiata lui Ghiorghita Cojocaru, potrivit cancan.ro.

Chiar dacă între ei este o diferență prea mare de varstă, manechinul spune că asta nu este o barieră pentru dragostea lor. Coincidență sau nu, noua iubită a afaceristului s-a născut tot în Bacau, la fel ca Monica Gabor, fosta sotie a milionarului, cu care are o fiică.

Recent, Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au fost invitați într-o emisiune TV, unde au povestit cum s-au cunoscut: „E o relatie de iubire, bineinteles! E o poveste simpla, nu e foarte complicata”, a spus Oana la Kanal D.

Irinel Columbeanu a spus că încă nu i-a cunoscut parintii iubitei lui, desi Oana a menționat că l-a invitat: „Nu m-am dus niciodata la Bacau! Dumnezeu stie cum de sunt si Oana si Monica tot din Bacau. Eu nu m-am dus niciodata la Bacau!”, a concis milionarul.