Spune astazi Rugaciunea pe care Măicuțele de la Mănăstirea Prislop o rostesc de trei ori la rând în aceasta zi

Rugăciunea de marți este una care te scapă de necazuri, este una puternică.

Sunt mai multe opinii de la cei care i-au resimțit efectele. „M-a ajutat enorm!”, „E cu adevărat foarte buna!”, sunt numai câteva dintre mesajele celor care s-au rugat cu credinta!

Aceasta este rugaciunea pe care trebuie sa o spui si tu in zi de marti

„Doamne, Dumnezeul meu, plecat stau înaintea feței Tale celei sfinte, și-mi mărturisesc nevrednicia, neputință și sărăcia mea cea mare.

Pentru această mă rog Ție: O, izvor dulce și noianul îndurării, deschide stavilele cerului și plouă asupra mea bunătățile îndurării Tale, pentru că să pot scoate lacrimi, să plâng, să spăl și să curățesc sufletul meu de întinăciune, cu căința tare și adevărată.

Articolul continuă după reclame

Și că să-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan, către care zic: O, învățătorule al pocăinței și mărite Proorocule, care ești mai mare decât toți proorocii, precum însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit în Sfântă Evanghelie,

Tu care ai arătat poporului pe Stăpânul Hristos, tu care L-ai botezat în Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se, tu care ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt că un porumbel pogorându-se peste El.

Rogu-te, ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Domnului veșnic, și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui.

Întinde mână aceea cu care L-ai botezat și strică cugetele mele cele rele și mă întărește să-mi petrec viață pe calea cea bună a lui Dumnezeu. Amin.”

Sa va dea Domnul sanatate si sa va fereasca de tot ce este rau!