Singurele zodii cu care poți avea o viață de cuplu sănătoasă. Aceștia sunt nativii alături de care îți poți găsi fericirea

Deși atracția între persoane poate fi generată de multe aspecte, este recomandat să alegi cu grijă cu cine te implici într-o relație serioasă, astfel încât să nu ajungi să descoperi că persoana de lângă tine nu poate fi așa cum îți dorești, pentru că, pur și simplu, este construită altfel.

Pentru fiecare zodie există, însă, câțiva nativi care le-ar putea fi perechi ideale.

Berbec

Dacă ești în zodia berbec, ar trebui să îți faci o favoare și să te angajezi în relații doar cu lei, săgetători sau gemeni. Cum ție îți place să fii întotdeauna ocupată, ai nevoie de cineva care să îți împărtășească entuziasmul pentru viață. Trebuie să ai alături de tine o persoană care este capabilăsă țină pasul cu nivelurile tale de energie.

Taur

Nativii zodiilor fecioară, pești sau capricorn sunt cei cu care îți poți clădi o relație de cuplu sănătoasă, dacă ești în zodia taur. Detești schimbările și lipsa de previzibilitate, așa că nu vei reuși niciodată într-o relație cu o persoană prea spontană. Ai nevoie de cineva pe care să te poți baza, cineva care nu te va surprinde.

Gemeni

Dacă te-ai născut în zodia gemeni, poți avea relații de cuplu minunate cu balanțe, vărsători sau berbeci. Obișnuiești să te plictisești ușor și să îți fie foarte greu să îți păstrezi concentrarea necesară pentru a face o relație să meargă.

De aceea ai nevoie de o persoană care va reuși întotdeauna să facă lucrurile interesante și care nu se mulțumește sp aibă o viață „normală”.

Rac

Cele mai compatibile zodii cu tine sunt capricornii, fecioarele și taurii. Fiind în zodia rac, ai un suflet foarte sensibil și frumos și îți place să ai grijă de alții. Însă ai, adesea, și o personalitate destul de slabă. Acesta este motivul pentru care ai nevoie de o persoană puternică și dominantă. Ai nevoie de cineva care să aibă putere și pentru tine atunci când este cazul.

Leu

Fiind în zodia leu, nu ai niciodată probleme în a te exprima și în a atrage atenția asupra ta. Ai tendința de a afișa un comportament teatral uneori și de aceea ai nevoie de o persoană la fel de intensă ca tine și care să țină pasul. Ai nevoie de o persoană în zodiile balanță, pești sau berbec.

Fecioară

Articolul continuă după reclame

Ai standarde absurd de înalte. Tinzi să vezi viața în alb și negru. La tine nu prea există cale de mijloc. De aceea, te potrivești cel mai bine cu cineva pasional, cu o personalitate intensă, cum sunt nativii zodiilor taur, capricorn sau rac.

Balanță

Îți place mult să socializezi – acest lucru este în natura ta, așa că ai nevoie de cineva care nu îți va pune piedici din acest punct de vedere. Din acest motiv, ai nevoie de un nativi în gemeni, leu sau vărsător. Ai nevoie pur și simplu de un partener care este suficient de interesant ca să iasă cu tine, cineva care se descurcă de minune atunci când sunteți înconjurați de mai mulți oameni.

Scorpion

Ești o persoană incredibil de pasională, deși încerci să îți ascunzi această trăsătură. Îți dorești o relație intensă cu multă iubire și plină de gesturi de afecțiune. Din acest motiv, te potrivești cel mai bine cu scorpionii, racii sau peștii – nativi care nu vor avea rețineri în ați demonstra iubire.

Săgetător

Ai nevoie de libertate și aventură, această nevoie fiind legată de faptul că ești o fire curioasă, căreia i-ar plăcea să vadă lumea. Previzibilitatea și rutina te plcitisesc teribil. De aceea, ai nevoie de un partener care este dispus să iasă din zona de confort alături de tine. Cei care pot face acest lucru sunt gemenii, berbecii sau săgetătorii.

Capricorn

Pentru tine ar fi cel mai bine să te implici în relații cu tauri, fecioare sau raci. Ai o ambiție fără egal și îți dorești să obții multe lucruri în viață și să profiți din plin de timpul pe care îl ai la dispoziție. De aceea, ai nevoie de un partener care nu te va încurca, cineva care îți înțelege nevoia, ba chiar obsesia de a munci din greu, cu perseverență.

Vărsător

Libertatea și independența sunt lucrurile cu cea mai mare importanță pentru tine, așa că ai nevoie de o persoană care este capabilă să respecte acest aspect al personalității tale. Ți se potrivește cineva care să aibă propria viață și care să nu te sufoce. Ar trebui să te implici într-o relație cu un nativ în gemeni, berbec sau balanță.

Pești

Ești o fire sensibilă și emotivă și ai un suflet extrem de fragil, așa că meriți să ai lângă tine un nativ în rac, fecioară sau scorpion. Acesste zodii îți pot da putere, dar, în același timp, vor avea grijă de tine întotdeauna.