Sfaturile intelepte despre casatorie date de un tata fiului sau – “Să nu dai niciodată într-o femeie! Durerea fizică nu este nimic în comparație cu rana pe care i-o lași în suflet!”

Atunci când mă gândesc la ce tip de sfaturi este cel mai bine să oferi, cred că cele pentru o căsnicie fericită sunt cele mai potrivite. De ce?

Pentru că partenerul este cel cu care îți vei petrece restul vieții. Este persoana lângă care vei trece prin greutăți și bucurii, îți va fi alături necondiționat și veți învăța mereu unul de la celălalt lecții.

Mariajul este asemeni unui parteneriat, dacă îl vei hrăni, poate fi cea mai puternică armă a ta. Îți poate oferi confort, speranță și puterea de a trece peste orice în viață.

Iată care sunt sfaturile de aur, date de un tată fiului său:

1.Dragul meu fiu, dacă îți petreci timpul cu o femeie, care nu te întreabă niciodată dacă ai economisit bani și îi place să cheltuiești tot cu ea, atunci nu o lua de soție.

2.Dragul meu, o femeie poate fi o soție bună, o mamă bună sau o gospodină bună, însă dacă ai găsit o femeie care are toate aceste calități, nu o pierde!

3.Dragul meu, să nu ai impresia că locul femeii este la cratiță! De unde ți-a venit ideea asta?

4.Atunci când îți spun că ești capul familiei, să nu îți numeri banii din portofel! Dacă vezi că femeia de lângă tine zâmbește când faci asta, atunci nu o lua de soție!

5.Fiul meu, dacă vrei să ai o viață îndelungată alături de soție, las-o pe ea să țină banii și să facă plățile! Astfel nu te va mai întreba pe ce ai dat banii!

6.Să nu dai niciodată într-o femeie! Durerea fizică nu este nimic în comparație cu rana pe care i-o lași în suflet!

7.Dacă te-ai căsătorit și încă duci o viață de burlac, chiar vei redeveni unul curând.

8.Dragul meu, nu alerga după alte femei, de aceea s-a ajuns la o societate în care rata divorțului anual a crescut alarmant.

9.Lucrurile mici contează întotdeauna!

10.Dacă începi să câștigi mai mulți bani, nu te schimba, amintește-ți că ți-ai cunoscut nevasta atunci când îți era greu!

11.Dragul meu, atunci când aruncam cu pietricele în fereastra mamei tale, nu o făceam pentru a mă culca cu ea, ci pentru că voiam să o văd!

12.Dacă observi că soția ta s-a schimbat, gândește-te mai întâi dacă nu cumva ai făcut tu ceva greșit.

13.Nu îți compara soția cu nici o altă femeie, ea te compară cu alți bărbați?

14.Eu am avut norocul să fiu primul bărbat din viața mamei tale, însă dacă tu nu vei întâlni o astfel de femeie, nu o acuza!

15.Alege-ți o femeie care să se simtă bine în pielea ei și nu o acuza atunci când simte nevoia de o schimbare!

16.Eu și mama ta nu vrem să ne implicăm în căsnicia ta, așa că încercați să vă rezolvați problemele împreună.

17.Ajută-ți soția să își îndeplinească visurile!

18.Nu uitați să aveți grijă de părinții voștri, noi vom avea grijă de nepoți.

19.Și nu în cele din urmă, roagă-te împreună cu familia ta, vorbiți cu Dumnezeu, El le știe pe toate și vă ajută mereu!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!