Sfaturi intelepte: tot ce gandesti se va întoarce la tine

Deja se stie ca in viata culegem ceea ce am semanat si tot ce suntem reprezinta rezultatul a ceea ce am gandit. Daca privim la toate religiile lumii, vom vedea ca stramosii nostri deja cunosteau acest principiu si stiau ca functioneaza.

Cert este ca exista legi spirituale, universale care sunt la fel de reale ca si legile fizicii, biologiei, matematicii, etc.

Astfel de legi sunt precise, neschimbatoare si necesita respectarea lor stricta. Nu ne ramane decat sa ne gasim o scuza ca nu le cunoastem, sau sa le invatam si sa le folosim pentru binele nostru.

Dar ce este legea Bumerang?

Aceasta este una dintre cele mai importante legi ale vietii – numita de asemenea legea cauza si efect.
In viata gandurile noastre se pot uneori concretiza in realitate.

Este si o vorba : ,,ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample”. Vizualizarea unei dorinte poate duce la un moment dat la concretizarea ei.

Legea Bumerang insa este o regula potrivit careia totul se intoarece la tine cum ai transmis. Ei bine, dorintele si gandurile pe care le-ai transmis dar si toate lucrurile negative pe care le-ai dorit altora se intorc inapoi.

Oamenii de stiinta au studiat creierul uman si au descoperit capacitatile pe care le are mintea noastra, ei au ajuns la concluzia ca legea Bumerang functioneaza.

Secretul ei insa nu l-au descoperit nici pana in prezent. Dar nu asta este important, ci sa stim ca legea Bumerang se aplica chiar daca vrem sau nu.

Pur si simplu gandurile noastre se transmit si apoi se intorc inapoi. Astfel, daca facem ceva rau, acel rau se intoarce iar la noi. Este un principiu asemanator proverbului: ,,sa nu sapi groapa altuia ca s-ar putea sa cazi chiar tu in ea”.

Nu uita: Legea Bumerang se aplica in viata pentru ideile si actiunile tale.

Este suficient sa te gandesti la cateva lucruri pe care le-ai facut in viata si sa vezi ca legea Bumerang a functionat.

Pentru a fi fericit trebuie sa-ti schimbi atitudinea fata de cei din jurul tau.

Daca ai un comportament bun fata de cei din jur si incerci sa-i faci fericiti, vei aduna si tu la un moment dat roadele bucuriei si atitudinii bune.

Gandurile si actiunile tale sunt aruncate in univers ca un elastic care se va intoarce inapoi la tine, chiar in punctul de plecare, de unde si-a inceput calatoria.

Daca cineva este nervos si manios pe tine nu trebuie sa-i platesti cu aceeasi moneda, sa-l jignesti si tu.

Daca esti furios incearca sa te calmezi, sa uiti si sa transformi totul intr-o gluma.

Nu dori raul unei persoane pentru ca destul de rapid s-ar putea sa ti se intample chiar tie.

Desi pare greu de crezut, tot ce ti se intampla in viata ta – realizari sau necazuri – se datoreaza gandurilor tale. Deci este foarte important sa gandesti pozitiv si nu negativ.

Cand vezi ca ai esecuri incepe sa te gandesti la succes si cu singuranta acesta va veni din nou in viata ta.

Incearca sa nu fii deprimat tot timpul si sa te gandesti doar la problemele din viata ta, pentru ca astfel le vei atrage mereu spre tine.

Desi este greu, cel mai bine este sa faci eforturi sa scapi de resentimente pentru cei din jur. Trimite ganduri bune oamenilor si vei primi prietenia lor.

Fii bun si ajuta pe cei din jur, fara sa te temi ca pierzi ceva. Daca gandesti pozitiv ca acesti oameni te vor ajuta si ei candva pe tine acest lucru se va intampla, daca din contra devii precaut fata de ei si suspicios atunci cel mai probabil temerile tale se vor concretiza.

Esenta legii Bumerang este sa fii bun cu cei din jur si in acelasi timp sa te astepti la bine de la alte persoane. Gandirea pozitiva este importanta.

Cum functioneaza legea Bumerang?

Este simplu de inteles acest lucru. Incearca sa tratezi oamenii bine si imagineaza-ti ca ai o atitudine de respect fata de cei din jur, vei vedea ca atitudinea oamenilor fata de tine va fi cea adecvata.

Daca din contra incepi sa suspectezi atitudinea oamenilor, sa fii suspicios, sa tratezi oamenii cu dispret, arogant, vei vedea ca vei primi aceeasi atitudine de la cei din jur.

Unii oameni nu cred in legea Bumerang si refuza sa vada efectele ei pe termen lung. Ei nu vad efectele actiunilor lor imediat si nu cred ca vor veni nici mai traziu.

Insa de regula intre actiunile unei persoane si raspunsurile acestora trebuie sa treaca o perioada de timp. Oamenii de stiinta cred in principiul Bumerang.

Pentru a trai fericit este foarte simplu sa folosesti aceasta lege. Daca vrei sa fii iubit, iubeste si tu pe cei din jur, daca vrei sa se spuna lucruri bune despre tine, nu barfi nici tu.

Daca vrei sa fii ajutat in caz de nevoie, ajuta si tu pe altii. Orice fapta buna va fi rasplatita cu alta fapta buna, chiar daca aceasta vine din alta parte.

Fiecare din noi trebuie sa-si controleze bine gandurile, pentru ca acestea cu siguranta se vor intoarce inapoi.