Sfaturi de la Johnny Depp, merita citite si analizate, deoarece au ceva adevar in ele

Din inimă pentru inimă, aceste cuvinte minunate ne ating sufletul! Azi vă arătăm o colecție de sfaturi de la unul dintre cei mai mari actori, Johnny Depp. Toată lumea se va regăsi în ele!

1. De a lungul vieții am lăsat câte o parte din inima mea peste tot pe unde am umblat, iar în momentul de față abia dacă mi-a mai rămas ceva din inimă pentru a exista, dar mă chinui să zâmbesc pentru că știu că ambiția mi-a depășit talentul.

2. Toată lumea a suferit în felul său, nimeni nu este perfect. Cred că toți suntem destul de deteriorați și fără viață – fiecare dintre noi.

3. Singurele creaturi care sunt dezvoltate în mod corespunzător pentru a-și arăta dragostea sunt copii și câini.

4. Să înaintezi în vârstă, e inevitabil, dar să nu fii destul de matur niciodată este posibil. Cred că poți păstra în tine o parte din copilărie, dacă știi cum să aperi… anumite calități, anumite lucruri.

5. Dacă iubești două persoane în același timp, atunci alege-o pe a două, pentru că dacă pe prima o iubeai cu adevărat, nu te îndrăgosteai de a doua persoană.

Articolul continuă după reclame

6. Există doar patru întrebări importante despre sensul vieții: „Ce este sfânt?”, “Din ce sunt alcătuite spiritele?” ”De ce merită să trăiești?” “De ce ar trebui să mori?”. Răspunsul pentru toate întrebările este același „iubirea”.

7. Cu bani nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra un iaht destul de mare cu care să navighezi spre fericire.

8. Răzi la fel de mult pe cât respiri și iubește la fel de mult, cât trăiești.

9. Cred că nimeni nu este destul de pregătit să moară, dar putem spera că atunci când se apropie acest moment, să putem spune ce avem de zis. Nimeni nu vrea să moară în timpul unei propoziții spuse pe jumătate.

10. Nu putem numi vise, lucrurile obținute ușor.

11. Mă distrez prea mult astăzi ca să îmi fac griji cu privire la ziua de mâine.

12. Fac doar lucrurile care contează cu adevărat pentru mine. Singurul lucru care nu-mi place este să fiu etichetat.

13. Mergi mai departe fără să-ți pese ce cred ceilalți despre tine. Fă ce trebuie să faci.

14. Cred că treaba noastră în viață este să ne bucurăm de călătorie, cât durează.

15. Când găsești un moment de fericire și nu ești suficient de atent, aproape tot timpul apare cineva care să-ți strice bucuria.