Sfatul saptamanii 27 august – 2 septembrie. Ce zodii încheie luna cu bani și moșteniri

Horoscopul săptămânii 27 august – 2 septembrie vă recomandă să fructificați la maximum toate resursele de care dispuneți, deoarece astrele oferă contexte favorabile legate de bani, muncă li moșteniri. Doua zodii vor incheia luna perfect, surprizele se vor ține lanț.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Berbec

Sunt posibile stări neliniştitoare, vise sau viziuni premonitorii, însă toate au rolul de a te ajuta să-ţi identifici mai uşor priorităţile.

Sănătatea este destul de afectată, dar nu se recomandă consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale.

Aşadar, fii prudent şi ocupă-te doar de sarcinile tale. Începând de Miercuri obții din partea astrelor multă energie şi un farmec deosebit.

Pentru finalul săptămânii, astrele te sfătuiesc să te ocupi de bugetul cotidian de venturi şi cheltuieli.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Taur

Este bine să reţii sfaturile sau îndemnurile primite, întrucât te vor ajuta mult în privinţa locului de muncă sau a relaţiilor.

Pe de altă parte, fii atent la relaţiile sentimentale, pentru că persoana iubită se poate dovedi totodată şi un prieten de nădejde. Sfera muncii este foarte activă, existând posibilitatea apariţiei unor noi sarcini de serviciu sau alte colaborări.

Selectează cu atenţie activităţile pe care le poţi onora. Dialogurile cu colegii şi şefii sunt destul de tensionate, însă cu prudenţă şi discernământ le poţi depăşi. Bine ar fi să-ţi schimbi atitudinea faţă de serviciu şi oamenii implicaţi în acest loc.

Sănătatea este vulnerabilă. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. În ultimele zile ale săptămânii te vei simţi mult mai bine.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Gemeni

În intervalul 27 – 28 August recomandabil este să te ocupi de segmentul profesional.Ia aminte la ce se petrece la locul de muncă! Este posibilă apariţia unui protector în viaţa socială.

Sunt posibile despărţiri, însă Soarele îţi încălzeşte inima, promiţându-ţi alte iubiri. Spre sfârşitul săptămânii te vei simţi destul de obosit. Retrage-te din forfota vieţii şi analizează, pe îndelete, ultimele evenimente.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Rac

Sunt posibile evenimente deosebite în sectorul carierei şi al imaginii publice. Ori obţii o poziţie socială mai bună, ori eşti destituit din funcţie. Oricum, factorul restrictiv va fi la ordinea zilei. Atenţie că este o perioadă importantă în care ar trebui să îţi consolidezi imaginea şi să fii receptiv la observaţiile celorlalţi.

Bine este să-ţi propui o altă abordare a domeniului profesional în care lucrezi sau îţi doreşti să lucrezi. Pot veni oferte de muncă îmbietoare, dar fii prudent şi selectează doar ce te reprezintă. Se pare că banii nu sunt un capitol forte.

Dialogurile pot fi conflictuale, divergenţa opiniilor evidentă, dar tu încercă să nu iei totul personal.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Leu

Gândirea şi comunicarea sunt favorizate, dar fii prudent la ce spui. Există riscul să promiţi anumite lucruri şi să nu te poţi ţine de cuvânt. Sau eşti destul de combativ în dialogurile cu ceilalţi, aşa încât certurile pot fi frecvente.

Călătoriile îndepărtate sau relaţiile cu cineva din străinătate vor intra în sfera ta de interes. Spre sfârşitul săptămânii pot apărea invitaţii la evenimente sociale. S-ar putea să fii nevoit să ții discursuri publice, dar vei reuşi cu succes.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Fecioara

Dispui de mult farmec, prin ajutorul oferit de Soare în Semnul tău zodiacal, aşa încât foloseşte-l cu încredere şi lămureşte toate animozităţile. Capitolul financiar este excelent. Este o perioadă bună de a-ţi negocia drepturile salariale, dacă desfăşori o activitate ce implică statutul de angajat. Cu toate că pe zona carierei şi a puterii sociale există, deocamdată, restricţii, micile favoruri şi îmbunătăţiri îţi pregătesc drumul spre câştiguri mai mari.

Poţi primi un ajutor de excepţie la capitolul financiar sau moşteniri, de la autori necunoscuţi. Sau ţi se poate oferi posiblitatea asocierii cu cineva într-o afacere.

Indicat este să analizezi cu atenţie persoanele implicate şi scopul afacerii, deoarece neprevăzutul poate răsturna situaţia în orice moment. Tendinţa de a face cheltuieli extravagante este accentuată. Foloseşte măsura, întrucât euforia câştigului de moment durează trei zile.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Balanta

Bine este să nu spui chiar tot ce gândeşti şi să-ţi temperezi combativitatea în relaţiile cu ceilalţi. Partenerul de viaţă sau de afaceri îţi poate face reproşuri, pentru că în ultimul timp eşti foarte preocupat doar de propria ta persoană şi ai neglijat rolul tău în relaţie.

Se conturează reconfigurarea relaţiilor parteneriale şi a colaborărilor în care eşti implicat sau doreşti să te implici.

S-ar putea ca unele relaţii să le rupi definitiv şi să te retragi din unele proiecte. Aşa este şi bine, pentru că se întrezăresc alte posibilităţi de colaborare mult mai pe gustul tău. Fii atent la evenimentele relaţionale din preajma datei de 29 August, când aspectele astrale sunt destul de tensionate.

Articolul continuă după reclame

Sănătatea este slăbită, mai ales în prima parte a săptămânii pe segmentele aparatului digestiv şi al picioarelor.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Scorpion

Anumite persoane sunt interesate de eşecul tau pe toate planurile. Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să iei aminte la semnalele organismului. Se conturează noutăți în sectorul muncii şi al relaţiilor colegiale.

O etapă se încheie şi alta nouă începe vizavi de raportarea ta la capitolul serviciu. S-ar putea ca datorită unei probleme de sănătate să ţi se limiteze regimul de lucru sau la locul de muncă să se răstrângă activitatea.

În ultimele zile ale intervalului analizat, relaţiile parteneriale devin foarte dinamice. Sunt posibile discuţii contradictorii, însă dreptatea este de partea celorlalţi. Încearcă să fii mai receptiv la nevoile celorlalţi şi foloseste-ţi farmecul pentru a elimina neplăcerile.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Sagetator

În primele zile ale săptămânii, familia şi locuinţa sunt principalele domenii spre care ar trebui să îţi îndrepţi atenţia. Astrele îţi trimit imbolduri de a te debarasa de lucrurile vechi sau pentru a cumpăra obiecte decorative. Relaţiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, deoarece tendinţa ta este de a te implica mai mult în carieră.

Miercuri și Joi se conturează situații în zona creativităţii, a relaţiilor sentimentale şi a celor cu copiii. Este posibil să începi o acţiune plăcută ţie care îţi va pune în valoare talentele native, dar şi gustul pentru artă şi exprimarea ei. O relaţie sentimentală se poate reconfigura sau altcineva îţi poate fura inima.

Dialogurile cu prietenii sunt destul de aprinse, recomandat fiind să abordezi totul cu prudenţă şi discernământ. Tempereaza-ţi reacţiile de moment, pentru că se pot strica relaţii bune. La finalul săptămânii se întrezăreşte mult de lucru la serviciu sau treburi de rutină în plan personal. Disputele predomină în sfera muncii. Sănătatea este slăbită bine fiind să te odihneşti mai mult.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Capricorn

Săptămână excelentă la capitolul carieră şi putere socială. Este posibil să ţi se ofere un post de conducere sau sarcini noi care te vor responsabiliza şi mai mult. La prima vedere ai putea fi încântat, însă atenţie că nu este ceea ce pare. Recomandabil este să analizezi cu atenţie propunerile oferite şi să decizi în consecinţă.

Sunt momente favorabile dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea studiul, informarea, schimbul de idei este benefic. Însă fii prudent și găsește un echilibru între planul personal şi treburile de la serviciu.

În preajma datei de 29 August sunt momente bune de a revigora relaţiile cu cei de acasă şi de a face planuri comune pentru îmbunătăţirea spaţiului locativ.

Este posibil ca un părinte sau o rudă apropiată să aibă nevoie de ajutorul tău. O discuţie cu cineva drag ar putea să te pună pe gânduri. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă petreceri alături de cei dragi. Relaţiile sentimentale sunt dinamice şi înconjurate de neprevăzut.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Varsator

La începutul săptămânii, contextul astral îţi va aduce în atenţie cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri sau recompense mărunte, dar suficient de îmbucurătoare. Pe de altă parte se pare că beneficiezi de un sprijin necunoscut, aşa încât ai succes la banii şi bunurile altora.

Vei începe să te gândeşti sau chiar să-ți planifici forme noi de şcolarizare. Sau, dacă eşti deja implicat în diverse cursuri, le poţi încheia cu succes.

Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt bine susţinute de astre, dar atenţie că neprevăzutul îşi poate face de cap.

Relaţiile cu şefii sunt interesante şi ai putea observa că ţi se acordă mai multă susţinere socială. În ultimele zile ale intervalului analizat indicat este să te ocupi de treburile gospodăreşti. Nostalgia copilăriei te va cuprinde pe neaşteptate, însă o vizită în locurile natale este binevenită.

Horoscop 27 august – 2 septembrie Pesti

În preajma datei de 29 August se va activa destul de mult segmentul banilor câştigaţi din munca proprie. S-ar putea să te decizi să cumperi lucruri pe care ţi le doreai de mult. Sau să primeşti cadouri şi recompense nebănuite.

Noţiunea de câştig va fi la ordinea zilei, însă autorii sunt învăluiţi în ceaţă. Nu te hazarda să cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul cunoscut de tine. Pe de altă parte, o reformulare a sistemului de valori se impune.

Chiar dacă vin bani sau bunuri de la alţii, sufletul tău are nevoie de lucrurile spirituale ale vieţii. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de priorităţi.

Proiectele în care eşti implicat, deocamdată, pot cunoaşte o perioadă de stagnare sau chiar de rupere de înţelegeri. Sunt colaboratori în jurul tău, ale căror interese diferă mult de ale tale. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc întâlniri interesante cu prietenii apropiaţi.