Secretul unei relaţii perfecte, în funcţie de zodie

O relatie este munca a doi oameni. Pentru ca in dragoste totul sa fie bine, este bine sa recurgeti la compromisuri.

Pentru a gasi abordarea corecta pentru fiecare reprezentant al Zodiacului, te vor ajuta sfaturile astrologilor.

Pentru a preveni problemele inutile, este mai bine sa verifici in prealabil compatibilitatea ta in dragoste cu persoana pe care o placi. Chiar daca compatibilitatea este minima, dificultatile pot fi depasite. Informat, deci inarmat.

Zodiile de aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Cu semnele Aerului totul este extrem de simplu si totodata neinchipuit de dificil in acelasi timp. Reprezentantii acestui element nu sunt gata sa se schimbe de dragul armoniei in relatie. Ei pot fi acceptati doar asa cum sunt. Acest lucru se aplica in special la Gemeni si Varsator.

Oamenii semnelor aerului au o multime de defecte si obiceiuri proaste, care sunt mai bine de stiut imediat, astfel incat mai tarziu sa nu fie chinuitor pentru ambii parteneri.

Daca te indragostesti de Gemeni, Varsator sau Balanta, incearca sa gasesti o abordare potrivita pentru ei. Acest lucru va ajuta la construirea unei relatii puternice.

Gemenii pot trada numai din dorinta de schimbare. Nu e de mirare ca se spune ca ei au doua personalitati: una este cea calma, pe care o cunosti, iar cealalta este un demon care iese doar ocazional.

Secretul unei relatii fericite cu Gemenii – un numar mare de interese comune si hobby-uri. De asemenea, este bine sa lucrati impreuna. Cu cat diferenta dintre voi este mai mica, cu atat mai bine va fi in relatie.

Cu Varsatorii, situatia este un pic diferita, dar cumva similara. Este necesar sa le treziti in mod constant interesul. Pentru a face acest lucru pastreaza o anumita distanta intre voi: de exemplu, intalniti-va mai rar, astfel incat Varsatorul sa nu se obisnuiasca cu tine si sentimentele sa nu I se diminueze.

A doua optiune este sa-i surprinzi in mod constant, fara a-i lasa sa se plictiseasca. Trebuie sa fii o persoana dinamica ca Varsatorul sa nu se plictiseasca de tine. Asta este cheia pentru rezolvarea problemelor dintr-o relatie.

Balanta este cea mai atrasa intr-un partener de charisma lui. Daca incep sa inteleaga ca poti sa te relaxezi si sa devii previzibil, nu mai exista cale de intoarcere. Prin urmare, in relatiile cu ei este necesar sa-ti asumi rolul de lider. Astfel vei avea parte de armonie.

Semnele de apa: Rac, Scorpion, Pesti

Reprezentantii elementului Apa sunt capabili sa se adapteze, dar nu se schimba niciodata. Daca exista un defect in tine, ei vor gasi o modalitate de a-l accepta, insa propriile lor trasaturi negative nu vor fi eliminate. Prin urmare, este necesara o flexibilitate psihologica.

Pestii si racii sunt oameni egoisti. Au grija de ei, iubesc frumosul si pot fi foarte placuti, dar in absolut orice relatie pe care o au intentiile lor sunt egoiste.

Indiferent cat de calde pot parea cuvintele si promisiunile lor, in spatele acestora se afla un anumit scop, greu de inteles initial. Daca accepti acest lucru si nu le restrictionezi libertatea, Racii si Pestii te vor face fericit.

O alta poveste sunt Scorpionii. Cu acesti oameni totul se intampla invers. La inceput este greu, si apoi totul devine din ce in ce mai usor.

Trebuie doar sa astepti pana cand acestia se “joaca suficient” si isi dau seama ca ii iubesti cu adevarat. Secretul relatiilor de succes cu Scorpionii este rabdarea si nervii de otel. Ei sunt grijulii, insa nu le place sa li se spun ace sa faca.

Semne de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Cu focul glumele sunt periculoase. Acesti oameni sunt explozivi, si ai nevoie de multa rabdare ca sa comunici cu ei.

Acest lucru este valabil mai ales pentru Lei, care te pot “musca” pentru un ton mai raspicat, un cuvant spus gresit sau un gest nepotrivit.

Mai presus de toate, isi pretuiesc independenta. Daca reusesti sa le schimbi de ceva, atunci vor incepe sa te respecte mai mult.

Sagetatorul traieste intr-un ritm rapid. Secretul unei relatii de succes cu ei este sa fii gata pentru lipsa de somn si sanatate de fier. Sagetatorul este intr-adevar gata pentru nopti nedormite, calatorii si aventuri spontane.

Daca se plictisesc cu tine, atunci relatia nu va fi una de lunga durata.

Berbecul este oarecum asemanator cu Sagetatorul, la care se adauga incapatanare, impulsivitate si o dinamica ridicata.

Berbecul nu vrea sa ia decizii pentru doi, dar o fac pentru ca stiu ca dragostea necesita investitii. Tot ceea ce trebuie sa faci ca sa ai o relatie fericita este sa-I dai Berbecului sansa de a fi lider.

Toti isi imagineaza Leii ca fiind niste personae egoiste si narcisiste, insa nu este adevarat. Sunt foarte grijulii, amabili si afectuosi, insa pana in punctual in care incepi sa le dai sfaturi si sa le indici ce sa faca. Daca poti evita sa faci asemenea lucruri, Leii te vor aprecia

Semnele de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Cu Semnele Pamantului, cea mai usoara cale este sa gasesti un limbaj comun. Fii sincer cu ei. Probleme insa pot aparea numai cu Capricornii, sunt oamenii secretosi, au nevoie de timp sa se obisnuiasca cu cei din jur.

Trebuie sa lupti ca sa le castigi simpatia. Reprezentantii senelor de Pamant nu tolereaza inselaciunea de nici un fel.

Fecioarele sunt foarte rezervate. Cu ei trebuie sa fii calm, rabdator sis a nu te agiti. Au un obicei foarte prost de a-si aduna toate nemultumirile si de a le varsa pe toate odata, asa ca intreba-I din cand in cand cum se simt si ce mai fac.

Pentru Tauri este foarte intelegerea si sprijinul. Taurii sunt si foarte romantici, combinand in sine aproape toate calitatile de baza ale oamenilor interesati. Ca relatia sa fie puternica, arata-I Taurului sentimentele tale si sustine-l cand trece prin dificultati.

Incredeara Capricornilor trebuie castigata timp de ani. Este greu sa-I multumesti, de aceea nu astepta complimente sau cuvinte dragute la etapele de inceput ale relatiei.

Pot sa nu aiba incredere deplina in tine nici dupa un an de relatie. O relatie de success este una foarte deschisa. Nu ascunde nimic de Capricorni, pentru ca simt totul.