Se risipesc norii, iar apele se liniștesc. Neti Sandu: Horoscopul de Duminica

Părem nerăbdători să schimbăm carte ceva, să aducem lucruri noi în viaţa noastră şi să-i facem fericiţi pe cei din jur, c-avem multe de oferit.

BERBEC

– Poate ca cei din jur asteapta un semn de la voi si o sa le-mpliniti dorinta de a organiza o excursie sau altceva, mai palpitant. e posibil sa va iasa-n cale cineva care o sa vi se lipeasca de suflet si sa formati un cuplu de durata.

TAUR

– E momentul sa va faceti ordine in ganduri, in viata si pana la ziua voastra de nastere sa stiti incotro va-ndreptati si alaturi de cine.Va macina o chestiune care va-mpiedica sa va bucurati de atentia celor din jur dar daca o sa desertati sacul o sa va eliberati sufleteste.

GEMENI

– Or sa va cheme prietenii la o sindrofie , o intrunire de grup si o sa va faceti planuri pentru paste sau ca sa plecati impreuna in vacanta.

In familie sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i faceti intr-un ritm si o ordine anume si e bine sa va conformati.

RAC

– Veti face tot posibilul sa le fiti de ajutor parintilor sau unor persoane mai in varsta care au nevoie – poate – doar de o vorba buna, sa le deschideti cumva usa ca sa-si revina, sufleteste.

O sa primiti o invitatie la o zi de nastere sau se sarbatoreste altceva si daca aveti chef treceti pe-acolo.

LEU

– O sa puteti recuceri inima cuiva, cu gesturi simple, dar de o mare sinceritate si se poate sa ajungeti si la casatorie, intr-un an de zile, chiar si mai devreme.

In orice moment va puteti sui la volan sau in tren si s-o porniti spre o zona de agrement, sa va distrati cu ai vostri.

FECIOARA

– Se poate sa va dati intalnire cu rudele cu care va aveti mai bine si sa va sfatuiti in privinta unei nunti sau a unui botez pe care vreti sa le pregatiti in detaliu.

Cineva despre care credeati ca v-a uitat, sau ca nu-i pasa de voi va cauta si puteti afla care ii sunt adevaratele sentimente.

BALANTA

– O sa faceti voi primul pas spre impacare si relatia de cuplu se va re-scrie intr-o cheie mult mai armonioasa.

SCORPION

– O sa le fiti de ajutor unor prieteni care se muta sau poate dau o petrecere si nu se descurcasinguri, iar voua n-o sa va fie greu sa interveniti ici, colo.

Probabil o sa cheltuiti ceva bani pentru confortul alor vostri, si va puneti casa la punct pentru sarbatoarea Pastelui.

SAGETATOR

– Noutati in sfera sentimentala, primiti o veste sau o vizitacare o sa va rascoleasca, frumos sufleteste si o sa va indragostiti – lulea.

O sa va ac ordati o recompensa, dupa atata munca si sa va duceti la munte, sau ramaneti pe langa casa si va duceti la vreo petrecere.

CAPRICORN

– Se pare c-o sa onorati invitatia la un eveniment monden, o gala de premiere, de binefacere, si o sa va prinda bine baia de lume buna de pe-acolo.

Daca dati o raita pe la magazine nu se poate sa nu luati cate ceva util, frumos, pentru casa si familie.

VARSATOR

– Ar fi posibil sa castigati niste bani dintr-o activitate particulara, poate e vorba despre un concurs, sau vi se platesc abia acum niste ore suplimentare.

O veste pe care o asteptati de mai bine de o luna si v-ar putea schimba niste planuri, ca sa va mearga mai bine in relatia de cuplu.

PESTI

– Sunt cateva evenimente in oras, pe care n-ati vrea sa le sariti, ca e bine sa reactualizati vechi relatii, sa va mai faceti si altele noi, sa fiti la curent cu ce se-ntampla.

O iesire in lume, poate va duceti la o cununie civila, sau la o aniversare si sigur ca poate fi chiar a voastra.