Se limpezesc apele pentru cateva zodii! Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru saptamana 28 ianuarie-3 februarie 2019

Mihai Voropchievici, cunoscutul astrolog, a citit astăzi în rune evoluția tuturor celor 12 zodii ale horoscopului pentru săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie. Ce se întâmplă săptămâna aceasta cu nativii și cum îi influențează anul mistrețului?

Berbec

Salt calitativ în viața lui. Primește o recompensă bine meritată din partea unui om care părea că a dispărut cu tot cu munca lui.

Taur

Este o nebuloasă în capul lui, are parte de un mister și de multe necunoscute. Ar trebui să se mai adune, dar îi este ales faptul că el este împrăștiat și de nestăpânit.

Gemeni

Ei sunt puși pe scandal săptămâna viitoare. Au parte de dispute cu cei dragi. Nu dați curs lucrurilor negative și tentante din partea celor din jur.

Leu

Are o săptămână de multă comunicare și de provocări frumoase. Pare că săptămâna 28 ianuarie-3 februarie este a voastră. Sunteți pe val.

Fecioară

Va afla un adevăr crunt, un fe l de reversul medaliei la ce a construit până acum. Mare atenție cu fecioara, este la extreme și îi și place câteodată, iar alteori nu-și dă seama.

Balanță

Au cam încurcat-o. Lipsă de chef, disconfort.

Scorpion

Universul contribuie la starea lui de bine. Are o săptămână de explozie care va avea un impact fabulos asupra lui. Evoluția lui pe toate planurile merge tot mai sus.

Săgetător

Pare că merg pe gheață. Mare grijă la cum îți impui punctul de vedere. Ar trebui să fii mai atent și să analizezi totul la virgulă și ață.

Capricorn

Săptămână de protecție din partea tuturor. Ai noroc și sunt cu sănătate la 100%. Ești într-o formă de zile mari, așa cum nu ai mai fost de multă vreme.

Vărsător

Să nu fie îngrijorat, tot el va câștiga. AI tendința de a concura tot timpul, vrei tot, vrei ce este mai bun și ce e mai corect.

Pești

Să lase fricile și temerile legate de trecut. Te lași prins în întâmplări care au dispărut de ani de zile. Lasă-le la o parte!