Se anunta o zi de poveste pentru aceste doua zodii: Horoscopul pentru Luni, 17 iunie 2019

Ziua se anunta a fi una deosebita pentru doua zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima zi din saptamana!

Berbec

Ai nevoie de linişte, de o activitate obisnuita care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede!

Caută să stai departe o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii.

După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.

Taur

Trebuie să pleci la drum pentru a rezolva nişte probleme de serviciu pe care ţi le asumi cu responsabilitate. Nu te întorci acasă fără treaba rezolvată, pentru că ştii că de felul în care îţi îndeplineşti misiunea depind şi aprecierile şefilor.

Nu ai vrea să generezi critici, de aceea faci tot posibilul să rezolvi totul pe parcursul deplasării.

Nu este exclus ca, pe parcursul acestui drum, să apară şi şansa unei schimbări de direcţie în plan profesional şi te întorci la serviciu cu o decizie majoră deja luată.

Gemeni

La încărcătura de energie care planează în aer, ar trebui să te ocupi azi de proiecte îndrăzneţe pentru că acum e momentul cel mai bun ca să le dai startul. Eşti bine motivat, determinarea e la cote bune, ai şi un bagaj de energie fizică bun, deci a cum e momentul sa treci la actiune.

Un impuls vine de la un colaborator care te stimulează atât de bine cu povestirile sale motivaţionale, încât abia aştepţi să-i dai drumul. Rezultatele vor apărea curand dacă nu reduci ritmul acesta cu care ai pornit totul, deci hai, la drum, cu încredere deplină în succesul final!

Rac

Dacă intuiţia îţi spune că cineva din grupul în care te afli are ceva de ascuns, ar fi bine să-l descoperi înainte de a te induce în eroare! Fii exigent atunci când accepţi sfaturi de la cei din jurul tău, pentru că s-ar putea să asculţi nişte informaţii greşite, poate chiar rău intenţionate, transmise de un fals prieten.

Urmăreşte ceva şi primul pas e să te trimită pe o pistă greşită prin datele pe care ţi le pune la dispoziţie. Dacă lucrezi într-un anturaj mai numeros, ia în serios doar acele informaţii care se confirmă din mai multe surse, semn că sunt verificate şi acceptate de mai multă lume.

Leu

După ce ai tergiversat o situaţie pentru că nu ştiai ce e de făcut, dintr-o dată aceeaşi situaţie parcă intră pe locul intai. Eşti prins într-un ritm de evoluţie, de parcă toate se petrec concomitent şi tu singur trebuie să le gestionezi pe toate cu atenţie.

Culmea e că îţi place viteza aceasta, pentru că nu-ţi convin proiectele care trenează luni de zile, ca atare o soluţie precum cea de azi nu face decât să te bucure. E excelent să descoperi ce bine se aşează, mai multe aspecte în acelaşi timp. Ţi se citeşte pe chip starea de bine.

Fecioară

Nu eşti lăsat să analizezi în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm care te irită. Eşti obligat să iei decizii pe loc, să găseşti soluţii, or tu ai avea nevoie de puţină detaşare ca să fii sigur că nu ai scăpat nimic din vedere.

Nu dai randament dacă eşti presat de termene limită sau de şefi care cer totul gata ieri, dacă s-ar putea, dar trebuie să te organizezi şi să faci puţină ordine în minte ca să faci alegerea optimă. Nu ai încotro, trebuie să fii spontan, fără să iei vreun răgaz de gândire.

Balanță

Bucură-te de liniştea care s-a lăsat în casa ta pentru a sta de vorbă pe îndelete şi a pune ţara la cale în familie.

Chiar dacă ai putea spune că e o zi dedicată rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru tine, vei descoperi cât de multe lucruri se pot face.

Ocupă-te de acele lucruri care stăteau pe loc de la o vreme, pentru că aveţi cu toţii starea necesară de a le analiza la rece şi a descoperi eventualele nereguli. Nu grăbi cu nimic lucrurile, mulţumeşte-te cu monotonia!

Scorpion

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel. Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop.

Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi devenit o mare familie.

Săgetător

O relaţie în care eşti foarte implicat, indiferent de planul în care se dezvoltă, trece printr-un moment sensibil în care ar fi nevoie de toleranţă şi răbdare.

Înainte de a lua o decizie cu privire la direcţia spre care trebuie să porneşti, e bine să arunci o privire înapoi, la tot ce aţi clădit împreună până în acest punct, ca să-ţi dai seama ce merită dus mai departe şi ce trebuie modificat.

Capricorn

Se deschide o nouă perspectivă profesională în calea ta. E atât de atractivă încât nu poţi sta locului până nu parcurgi câteva etape.

Totuşi, linişteşte-te un pic, ştii că eşti o fire cam impulsivă, iar situaţia de faţă, chiar dacă e promiţătoare şi interesantă, s-ar putea să necesite o evoluţie mai lentă şi mai atent administrată.

E un progres, cu siguranţă, deja simţi că ai urcat un pic mai sus în planurile tale, dar totuşi încearcă să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung, etapă cu etapă, fără atâta grabă.

Vărsător

Vestea pe care o primeşti azi te pune pe gânduri şi pentru că sună cu totul altfel decât te aşteptai.

Pe moment, ai tendinţa de a aluneca spre tristeţe, dar după un scurt răgaz în care treci în revistă cele auzite, îţi readuni forţele şi porneşti pe o altă cale.

E mai bine să renunţi acum la un plan care se dovedeşte a fi nerentabil, care nu duce nicăieri, pentru că sigur ai tu şi un plan de rezervă în mânecă. Pune-l în aplicare!

Pești

Ca să scapi de o problema, deşi nu ai nici un chef să te ocupi de ea, găseşti cea mai uşoară scuză: spui că vei face tot ce poţi! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci când cineva vrea să scape repede de o treabă, dar asta nu te pune în cea mai bună lumină.

Promiţi, dar nici măcar nu încerci să faci ceva în direcţia respectivă, semn că a fost o promisiune făcută în glumă, fără consistenţă.

Cei care te-au crezut vor fi dezamăgiţi atunci când vor vedea că ai fost superficial în angajamentele tale, deci, dacă tot spui ceva, spune-o din suflet, bazându-te pe ce poţi face cu adevărat, pentru că poţi mai mult decât crezi!