Scrisoare către un Berbec

Berbecul are mereu impresia că le știe pe toate, dar uneori are nevoie de un sfat bun de la surse ceva mai înțelepte. Dacă te-ai născut în această zodie, află ce vor astrele să nu uiți niciodată.

„Dragă Berbec,

Știm cât de greu este să fii tu: uneori te simți stăpânul lumii, alteori ai impresia că nimic nu te mai poate ajuta să te înalți. Uneori îți ții capul plecat, alteori nici cea mai tăioasă sabie nu ți-l pleacă! Ești un om puternic, dar vulnerabil în același timp.

Te impresionează tragedia cuiva, dar te și revoltă, când simți că singur s-a adus în acea situație. Iar în sufletul tău se duce o luptă grea, care te consumă. Spune ce crezi, dar fă-o fără să îi rănești pe ceilalți. Nu te abține, pentru ca picătura care îți umple paharul să te facă, apoi, să răbufnești și să spui lucruri pe care ajungi să le regreți.

Mai știm că ai o poftă nebună să afli lucruri noi, să urci spre culmile succesului, dar cel mai mult tânjești după dragoste. Îți place să pari dur de fiecare dată, dar abia aștepți două brațe care să îți „înmoaie” sufletul.

Ți-e greu să îți găsești o jumătate, pentru că ceilalți au deseori impresia că nu prea ai sentimente. Nu e rău să fii precaut, dar uneori ți-ar face bine să să te lași dus de val.

Îți asumi multe riscuri în viață, dar vrei ca dragostea și loialitatea celor din jurul tău să fie lucruri sigure. Știi foarte bine că nimic nu este sigur, așa că de ce mai cauți certitudini?

Atitudinea ta îi intimidează pe ceilalți, dar nu te gândi niciodată să schimbi asta. Tu îi vei face pe oamenii din jur să își dorească să își depășească limitele, să se gândească la noi moduri să te întreacă și să evolueze, iar un astfel de rol nu trebuie schimbat niciodată.

Important este că în momente grele le arăți tuturor ce inimă mare ai, pentru că n-ai fi în stare să abandonezi nici măcar un dușman aflat la nevoie.

Caută în viață oameni care, desi văd că ești nerăbdător, dornic să domine și uneori agresiv, înțeleg că e mult mai mult de atât la tine.

Iar lor arată-le cu încredere și partea ta delicată. Cu timpul, poate ai să înțelegi că ești o persoană complexă, interesantă, care merită să strălucească din toate unghiurile. Nu ar trebui să ascunzi nimic, pentru că nimic din ce spui sau arăți nu ar putea să te doboare, ci doar să te întărească!

Cu drag, Astrele!”