Schimbări importante pentru fiecare zodie: Horoscop weekend 8-10 februarie 2019.

Iată ce v-au rezervat astrele în acest weekend!

HOROSCOP WEEKEND BERBEC

Contextul astral al acestui weekend va va determina sa alocati mai mult timp anturajului vostru si celor dragi.

Nu neaparat ca pana acum v-ar fi displacut prezena lor, dar acum veti simti mai mult ca niciodata nevoia sa fiti in compania lor.

Saptamana care tocmai se incheie v-a oferit cam multe provocari, asa ca acum la final de saptamana veti dori sa analizati putin si sa luati o decizie importanta.

Sfatul astrelor este sa nu ignorati acele aspecte care nu au fost inca clarificate si sa le lamuriti cat mai repede.

HOROSCOP WEEKEND TAUR

Weekendul acesta rezerva nativilor taur o doza de nesiguranta si de confuzie. Chiar daca simtiti ca aveti motivatii suficient de clare pentru a face ceea ce v-ati propus, va preocupa intrebarea daca chiar este necesar.

Cu asemenea nehotarari este greu sa inaintati si sa reusiti sa va relaxati.

Astrele va recomanda sa va ascultati intuitia si sa faceti mai mult ce va dicteaza aceasta. Sfaturile primite din surse mai mult sau mai putin straine nu sunt intotdeauna avizate si ar fi bine sa nu le luati prea mult in considerare.

HOROSCOP WEEKEND GEMENI

Gemenii vor avea un weekend cat se poate de promitator pentru viitorul lor. Compania celor dragi va este acum mai benefica decat in ate ocazii.

Cei ce treceti acum printr-o perioada dificila veti primi incurajari si suport neasteptat pentru a face noi pasi siguri pe drumul cel bun. Astrele favorizeaza intemeierea unor noi relatii si consolidarea celor existente.

Prin urmare, atentie celor singuri, nu pierdeti oportunitatile pe care soarta vi le poate scoate in cale zielele acestea.

HOROSCOP WEEKEND RAC

Dragi nativi Rac, se pare ca pentru voi a venit in sfarsit momentul sa se faca lumina. Weekedul acesta este dedicat incheierilor, clarificarilor si rasunsurilor pe care le asteptati de atat de multa vreme.

Astrele va ofera curaj si creativitate, iar ideile voastre vor fi de-a dreptul geniale.

Daca veti dori sa incercati sau sa incepeti ceva nou, nu stati prea mult pe ganduri, momentul este oportun.

Singura atentionare poate fi asupra oamenilor din anturaj sau asupra celor care va sunt asociati si care nu pot fi intotdeauna oameni de incredere.

HOROSCOP WEEKEND LEU

Pentru nativii Leu, horoscopul de weekend anunta cateva zile extrem de aglomerate. Viata voastra se imparte, cu sau fara echilibru, intre activitatile profesionale sau gandurile catre proiectele pe care le aveti in derulare si viata personala care se anunta a fi presarata de clipe romantice si chiar de idile noi.

Din punct de vedere sentimental insa, sfatul astrelor este sa va bucurati de prezent si sa nu va creati prea multe asteptari pentru viitor pentru a evita dezamagirile.

HOROSCOP WEEKEND FECIOARA

Nativii fecioara vor avea un sfarsit de saptamana cum nu se poate mai bun. Contextul astral favorizeaza relatiile de familie iar atitudinea voastra pare sa fie una calda si afectuoasa.

De asemenea, aspectele legate de casa sunt pe primul plan acum, va puteti gandi la o reamenajare sau la schimbari importante. Moment prielnic pentru achizitii.

De asemenea, pasiunea si dorinta pot pune stapanire pe voi. Nevoia de claritate in viata amoroasa va va determina sa luati decizii importante privind o relatie.

Veti continua sa luptati cu toate fortele sau veti renunta definitiv si irevocabil…

HOROSCOP WEEKEND BALANTA

Balantele pot avea momente dificile weekendul acesta. O mare parte dintre voi s-ar putea să vă simtiti singuri si parasiti de cei din jur si veti avea tendinta de a va alatura oricarui anturaj doar pentru a scapa de aceasta singuratate.

Lucru nu tocmai firesc, pentru ca relationarile nefunctionale sau fortate nu pot conduce la nimic bun, dimpotriva. Aveti mare grija la promisiunile pe care le faceti!

HOROSCOP WEEKEND SCORPION

Scorpionii sunt acum preocupati de aspectele legate de serviciu si de proiectele pe care le au in derulare.

Este foarte bine ca incercati sa va aliniati planurilor si dorintelor pe care vi le-ati pus pentru noul an, dar nu ramaneti captivi ai strategiilor.

Viata ne surprinde cu provocari si lucruri inedite si ar fi pacat sa ratati surprizele. Reaprindeti scanteia in viata voastra si asumati-va mici riscuri pentru a aduce putina picanterie in viata voastra.

HOROSCOP WEEKEND SAGETATOR

Pentru nativii Sagetator weekendul vine cu forte proapete si cu noi modele de gandire. Astrele va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra vietii voastre si mai cu seama asupra lucrurilor ce va inconjoara.

Este un moment bun pentru a scapa de lucrurile vechi din dulapuri si de cele care nu va mai sunt folositoare.Aerisiti-va spatiul pentru a avea mai mult loc si mai multa degajare.

Aspectele legate de viata sociala va sunt insa favorabile iar daca nu veti refuza iesirile pentru distractie, veti avea ocazia sa creati legaturi noi, favorabile pentru viitor.

HOROSCOP WEEKEND CAPRICORN

Contextul astral al acestui weekend va sustine sa acceptati provocari – care vor fi oricum pe gustul vostru si va vor ajuta sa ajungeti acolo unde va doriti.

Nu toate aspectele vor fi pe placul vostru, dar putin sacrificiu pentru un lucru mare chiar este posibil.

Pe plan sentimental, surprizele par sa apara una dupa cealalta. O veche relatie de dragoste a carei pasiune nu s-a strins este pe cale sa se reinnoade. Succes!

HOROSCOP WEEKEND VARSATOR

Varsatorii vor avea un weekend foarte interesant. Sociabili din fire, va veti focusa pe interactiunea cu cei dragi, pe iesiri si pe distractie. Noi legaturi se arata la orizont iar beneficiile acestora nu sunt deloc de neluat in seama.

Astrele va ajuta in acelasi timp sa adoptati o atitudine realista fata de situatiile ce se petrec acum in jurul vostru. Veti lua decizii bune.

HOROSCOP WEEKEND PESTI

Dragi Pesti, horoscopul de weekend nu este pentru voi unul plin de vesti, cel putin saptamana aceasta.

Evenimentele noi sunt pastrate penru finalul lunii, iar acum este momentul ca voi sa luati o pauza si sa va ingrijiti mai mult.

Orice aspect ce tine de fizicul vostru, de tabieturi sau de rutina personala ar trebui sa devina important.

Aveti nevoie sa va reincarcati bateriile si sa porniti cu forte proaspete. Dedicarea fata de cei din jur se poate sa va fi epuizat iar acest lucru va poate cauza probleme. Odihna este cuvantul cheie.