Românii au talent: Alin Buruiană vocea sa a ajuns până la Dumnezeu. Călinescu: Sunt zece în toată lumea

Alin Buruiană, a cântat Dumnezeiește la Românii au talent. Florin Călinescu a spus despre concurent ca voci ca ai lui poate sunt doar zece în toată lumea.

În cea de-a treia ediție din sezonul 9 a emisiunii ”Românii au talent”, Alin Buruiană a ridicat juriul și publicul în picioare cu momentul său senzațional.

Vineri seară, printre momentele care au impresionat la „Românii au talent” s-a numărat și cel al lui Alin Buruiană. A impresionat prezentatorii, jurații și publicul prin vocea sa. Nimeni nu se aștepta la o asemenea prestație artistică.

Românii au talent, 22 februarie 2019.

Alin Buruiană, în vârstă de 23 de ani, student, este originar din Arad. Înfățișarea sa de rocker i-a păcălit pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, aceștia fiind extrem de surprinși în momentul în care a început să cânte operă.

„Tot timpul mi-au plăcut provocările și cred că acesta este un lucru care mă îndeamnă să particip la acest show.

Totodată, este un bun prilej de a mă autodepăși. Dacă aș câștiga, o parte din bani i-aș dona unor asociații ce se ocupă de sprijinirea tinerelor talente, iar cealaltă parte as folosi-o investind în concursuri, audiții care să mă ajute în parcursul devenirii mele artistice. Îmi doresc să devin un artist complex”, spune contratenorul care a ridicat juriul în picioare la „Românii au talent”.

Acesta a părăsit scena cu patru de „da”.