România are 7 chakre, cele mai multe din totalul celor de Glob. Unde se află centrele energetice

Cele 15 puncte energetice majore ale Planetei (chakre) sunt dispuse într-o spirală al cărei capăt se află în România, țară cunoscută ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe Glob.

Locurile în care „biocurenţii inteligenţi” ai planetei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeaşi valoare sunt considerate puncte privilegiate sau „puncte de dragoste” şi sunt marcate, în general, de megaliţi.

Iată amplasarea celor șapte:

Triunghiul Omu-Babele-Sfinxul
Se spune că aici sunt conuri de lumină alb-laptoasă care amplifică percepția extrasenzorială.

2 Bucegi-Vârful Doamnei-Gura de Rai

Reprezintă o zonă de un kilometru pătrat în care organismul uman nu resimte oboseala, iar funcţiile fizico-chimice se revigorează brusc.

Demonstraţia a fost făcută experimental, în 1999, de un institut de cercetări particular din Bucureşti, care fusese angajat de o firmă străină să studieze subteranul. E vorba despre o pantă pe care se manifestă o anomalie magnetică atipică – o adevărată „Gură de Rai”.

„Ne-am speriat când ne-a strigat alertat, nu ştiam ce s-a întâmplat. Evident că am privit cu neîncredere fenomenul, dar am constatat, pe propria noastră piele, că el este real. Abia apoi am demarat investigațiile asupra acestui loc”, spune Vasile Rudan, coordonatorul echipei.

3.Peștera fără cap-Polovraci

Aici se crede că Zamolxis îi învăţa pe vraci tehnici de tămăduire a sufletului şi trupului (poli-vraci). Bioenergoterapeuţii consideră Polovragiul cel mai bun loc pentru tonifierea generală a organismului.

4.Panteonul de la Căscioarele

Reprezintă o vatră primară a civilizaţiei. “„ Aici au fost găsite necropole de urieşi şi pietre cu inscriptii ciudate, cu linii ce parcă delimitează zone numai de străvechi ştiute.

Cu aparatura moderna se poate constata o zonă geoenergetică deosebită şi o acustică nemaipomenită. Cine doarme noaptea aici, în zona Panteonului de la Căscioarele, aude clar şi Soaptele oamenilor de pe malul celalalt al Bălţii Izvorului Cătălui”, afirma Gheorghe Şerbana.

5.Șimleul Silvaniei-Sălaj-Dacidava

Șimleul Silvaniei a captat atenţia arheologilor ca urmare a descoperirii unei cantităţi uriaşe de tezaure, cu o valoare inestimabilă, dar niciunul nu se află în posesia autorităţilor române.

Munții Rarău-Câmpulung Moldovenesc

Se afirmă că în zona de referinţă Rarău– Pietrele Doamnei –Giumalău activează un uriaş vortex prin care se fac infuzii vibraţionale, unii iniţiaţi considerând că este locul cel mai potrivit pentru atingerea unor înalte stări de conştiinţă.

Dincolo de ezoterimsul relatărilor numeroşilor turişti spirituali care frecventează zona, tehnicienii susţin că un efect important asupra organismului uman l-ar putea avea chiar compoziţia şisturilor cristaline.

7.Sarmizegetusa -orasul subteran predacic

În anii ‘90, subsolul din zona Grădiştei a fost scanat de un satelit rusesc. Un dosar al acestor descoperiri ar fi fost întocmit la Ministerul Lucrărilor Publice şi Amenajării Teritoriului şi la Ministerul Culturii de atunci, care au decis efectuarea unor cercetări.

Concluzia era una şocantă: fortificaţiile din zona Gradişte nu erau doar cetăţi dispuse pe culmile munţilor din jur, ci un imens ansamblu de 200 km2, foarte compact, care cuprindea o aşezare militară, una civilă montană, cu mai multe nuclee.

Pe o suprafață de 2 Km2, la o adâncime de 8 metri, s-ar afla chiar o aşezare subterană. ]

În 2001, generalul de divizie în retragere, Vasile Dragomir, care susţinea că făcuse parte din echipa de cercetători, declara pentru un ziar central ca în zona Vârtoape fuseseră detectate, pe o suprafața de 4 km2, 75 de gropi conice, de dimensiuni diferite, precum şi incinte paralelipipedice, modificate de mâna omului, care comunicau între ele, dar şi cu platoul de deasupra prin drumuri antice.

De la aceste incinte ar pleca mai multe tuneluri spre munţii din apropiere, unele, prăbuşite parţial, unul ajungând chiar la sanctuarele de la Sarmizegetusa Regia.