Regina a luat atitudine și i-a sărit în ajutor lui Meghan Markle. Gestul ei a închis gura tuturor

Meghan Markle, însărcinată cu primul ei copil, este dărâmată de zvonurile apărute în presă despre ea și relația ei cu Kate Middleton.

Ducesa de Sussex e foarte stresată de tot ce se întâmplă, iar prințul Harry se simte vinovat pentru că nu a reușit să-și protejeze soția. Astfel, regina a luat atitudine și i-a sărit în ajutor, făcând un gest de admirat pentru ea.

Revista americană US Weekly a dezvăluit că Meghan este profund afectată de toate speculațiile apărute despre ea și a decis să nu mai citească nicio publicație pentru a se feri de articolele negative despre ea.

„Meghan are prea multe de dus. Din cauza sarcinii și a articolelor negatinve despre ea din presă se află într-o situație incredibil de strresantă”, a declarat o sursă. Mai mult, se pare că este foarte afectat de tot ce se întâmplă și soțul ei.

Prințul Harry se simte responsabil și vinovat de această situație, pentru că nu a reușit să-și protejeze cum trebuie soția.

„Să o țină departe de toate speculațiile negative care au rănit-o a fost foarte greu pentru el, deși și-a impus de la început să facă tot ce îi stă în putință să o protejeze”, a mai spus sursa.

Articolul continuă după reclame

Regina Elisabeta a II-a demonstrează încă o dată că o place pe Meghan Markle

Pe Meghan o deranjează foarte tare faptul că nu poate să răspundă acuzațiilor din presă și din acest motiv se simte frustrată și i se pare că parcă „nu are voce”.

Însă, se pare că regina a luat atitudine și i-a sărit în ajutor. Ea a făcut un gest cu care demonstrează încă o dată că o place și că are încredere în Meghan Markle și o sprijină. Mai exact, Elisabeta a II-a i-a oferit ducesei de Sussex primul patronaj de care trebuie să se ocupe de astăzi înainte.

Primul patronaj care ajunge la Meghan Markle, cedat direct de Suverană, este Teatrul Naţional, iar anunţul a apărut pe site-ul oficial al instituţiei pe 9 ianuarie, deşi era datat cu 10 ianuarie.

„Ducesa de Sussex este noul nostru patron din familia regală“, apare pe site-ul Teatrului Naţional, lângă anunţ fiind postată şi o fotografie cu Meghan Markle.

Jurnaliştii britanici notează că era de aşteptat ca primul patronaj pe care Regina Elisabeta i-l va ceda lui Meghan Markle să fie Teatrul Naţional, ţinând cont că Ducesa de Sussex a fost actriţă la Hollywood timp de foarte mulţi ani.