Reacția lui Marcel Toader după ce Gabi Cristea a vorbit despre divorțul dintre ei:

Reacția lui Marcel Toader după ce Gabi Cristea a vorbit despre divorțul dintre ei. Afaceristul a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj ce lasă loc de interpretări.

Zilele trecute, Gabi Cristea a vorbit despre momentul divorțului de Marcel Toader. Vedeta a făcut mărturisi sincere, la Acces Direct, despre episodul dureros prin care a trecut. De asemenea, aceasta a recunoscut că episodul de violență din familia ei a pus capac și a luat o decizie radicală.

Mariajul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader a durat doar cinci ani, în 2013. S-a reaprins scandalul dintre ei, după ce prezentatoarea TV a făcut noi declarații despre căsnicia petrecută alături de fostul rugbist, în cadrul unei emisiuni televizate.

Marcel Toader a reacționat și el la acuzațiile care i-au fost aduse de Gabi Cristea.

Marcel Toader a ținut să îi adreseze câteva cuvinte fostei lui soții, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Omul de afaceri o acuză pe Gabriela Cristea că se folosește de numele lui pentru a apărea din nou în prim-plan. De asemenea, fostul rugbist susține că el știe să trăiască fără resentimente, astfel că i-a dorit fostei lui soții „tot binele din lume”.

„Constat că, pentru a treia oară, numele meu te relansează in lumina reflectoarelor. Eu îți doresc tot binele din lume și “vânt din pupa” in noua barcă. Eu știu să trăiesc fără resentimente”, a scris Marcel Toader pe Facebook.

Ce a spus Gabriela Cristea despre Marcel Toader

Zilele trecute, Gabriela Cristea a vorbit deschis despre motivele care au dus la divorțul dintre ea și Marcel Toader. În cadrul interviului, ea a mărturisit că nu crede că va mai recupera banii pe care i-a pierdut din cauza fostului ei partener de viață. Vedeta a spus că singurul episod de violență a determinat-o să plece din căminul conjugal.

„Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mi recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine.

(…). N-a mers nimic. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasă. În condiţiile astea am reuşit să fac performanţă. Aveam nopţi în care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc.

Nici nu contează. A fost un singur episod, finalul (n.r.: violenţă). Am plecat atunci. Nu i-aş spune nimic acum. (…). Ai lângă tine oameni care ştiu cum eşti.

Fiecare om îşi creşte fericirea pe care şi-o doreşte. El aşa e fericit, eu aşa sunt fericită. Era… nu pot să folosesc cuvântul la televizor. N, n lucruri. Eu îi dădusem drept pe semănătură. M-am trezit cu 50 de RON în cont.

Nu am slăbit foarte mult din cauza divorţului. Am slăbit, dar eu intrasem într-o perioadă de retuş”, a spus Gabriela Cristea la Antena 1.