Reacţia lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor a dezvăluit că Irina, fiica lor, vrea să se mute în America

Monica Gabor a declarat recent faptul că fiica sa şi a milionarului vrea să plece din România, îşi doreşte tare mult să fie alături de mama sa. Irinel Columbeanu a anunţat că nu are nimic împotrivă, vrea însă să beneficieze de cea mai bună educaţie.

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată tocmai din cauza fiicei lor.

Monica şi-a dorit să o aibă ea pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere cea mai bună educaţie.

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp.

Acum, Irina îşi vizitează mama numai în vacanţă, însă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo alături de Mr. Pink, iubitul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu se împotriveşte.

Dorinţa lui cea mare este ca Irinuca să aibă un viitor promiţător.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

Articolul continuă după reclame

În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a spus Irinel Columbeanu conform a1.ro.

Irina Columbeanu vrea să plece în America

Chiar Monica Gabor a mărturisit într-un interviu faptul că fiica sa îşi doreşte să plece din România.

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy”, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei.

Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.”, mărturisea Monica Gabor.