Razvan Simion, declaratii despre fosta sotie si copii

Razvan Simion, matinalul de la Neata, si-a deschis sufletul si a vorbit despre despre fosta sotie.

Razvan si iubita sa, Lidia Buble, au avut de infruntat multe piedici in relatia lor, fiind deseori acuzati ca nu au procedta corect.

Astfel, Razvan a decis sa rupa tacerea si sa spuna in ce relatii a ramas cu fosta si cum se intelege cu copiii.

„Cred că, uneori, o încurc. Nu toată lumea mă place pe mine, chiar dacă par genul prietenos. Poate unii au ceva cu faţa mea, cu felul meu de a vorbi!

Sunt în relaţii cu cei mici şi comunicăm doar despre nevoile lor! Ianca a intrat la liceu, în toamnă, Tudor e mai pe vlogging. Am învăţat toţi vloggerii din România pentru că mi i-a prezentat el!

Sunt total diferiţi, unul foarte calm şi cerebral, Ianca, şi unul mai histrion ca ta-su, Tudor, n-are nicio apăsare pe lumea asta. Cumva au depăşit momentul, au înţeles că lucrurile nu se izbesc de un perete, au înţeles că în viaţă există mai multe opţiuni!

Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă!” a spus Razvan Simion, conform Stirescu.

Intrebat constant daca a fost afectat de declaratiile fostei sotii de-a lungul timpului, acesta a spus:

„Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a umflat, nu m-am ambalat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns..cred că n-am răspuns niciodată!” a continuat acesta.