Putini stiu ca  solistul de la Carla’s Dreams e însurat iar soția lui e și ea celebră, însă nu o cheamă ,,Carla”. Iata cine e de fapt soția sa și cine a fost ,,Carla”

Andrei Ţăruş este solist în trupa Carla’s Dreams, și puțini oameni știu că este căsătorit încă din 2010 cu Nela Motricala, o femeie de afaceri foarte cunoscută în branșa ei.

Femeia a absolvit cursurile are studii în Olanda, pe specializarea „Managementul Businessului Internațional”, și în prezent este directorul unei companii de turism.

Nela Motricala are 30 de ani și vine din Călărași. Cei doi s-au căsătorit în 2010, și, deși au existat mai multe probleme în cuplu, au trecut de fiecare dată peste ele, și umblă vorba prin târg că se gândesc să devină părinți.

Se pare că ideea numelui formației vine de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre.

Numele personajului este Carla, însă, pe lângă această semnificație, se pare că ,,Carla” este un acronim care are un sens cunoscut doar de trupă, un sens pe care îl vor face public la un moment dat.

Carla’s Dreams, cel care a semnat colaborari de mare succes cu Inna, Loredana si Delia, nu si-a dezvaluit identitatea la aparitiile sale publice, admiratorii sai admirandu-l mereu in tinuta sa de scena – cu fata pictata, cu ochelari de soare si cu celebra gluga pe cap.