Prognoza meteo 25 – 31 martie. România sub avertizare meteo neobișnuită. Fenomene ciudate ar putea apărea

Meteorologii vin cu vești proaste pentru săptămâna viitoare, când natura schimbă radical foaia, iar ninsoarile își vor face din nou apariția!

Dacă săptămâna aceasta temperaturile vor atinge chiar și 20 de grade Celsius, respectiv în weekend, săptămâna viitoare revin ploile, lapovița și chiar și ninsorile!

Meteorologii spun că lapovița și ninsoare nu se întorc doar la munte! Temperaturi ridicate și mâine, dar mai ales, la începutul săptămânii viitoare.

De marți, temperaturile scad, temperat negative noaptea, cu probabilitatea de a se transforma ploile în lapoviță și ninsoare, nu numai în zonele de munte.

Meteorologii spun că vremea se va răci, în următoarele zile.

Miercuri, în sud, temperaturile vor scădea cu până la 12 grade. Valorile în termometre nu vor mai depăşi 14 grade Celsius.

Prognoza meteo 25 – 31 martie 2019 la munte

Vremea se va răci semnificativ în primele zile de prognoză, respectiv până în data de 20 martie, când se vor atinge valori medii ale temperaturilor maxime de 0 grade, în condițiile în care săptămâna va debuta cu valori de 10 grade.

În intervalul 21 – 31 martie valorile maxime vor oscila ușor in arealul -2…2 grade.

Minimele vor fi în continuă scădere, bruscă în primele nopți, de la medii de 2 grade, până la -6 grade în data de 21 martie, apoi ușoară, spre valori de -8 grade. Temporar se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare în intervalele 25 – 31 martie, potrivit ANM.