Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat locul în care merg în luna de miere. “E unul dintre cele mai plictisitoare locuri, dar are legătură cu regina”

Dacă până acum presa a scris că prințul Harry și cea care i-a devenit soție, Meghan Markle, vor merge în luna de miere în Nigeria, iată că intervine o schimbare de ultim moment, iar destinația de vacanță a soților este, până la urmă, una dintr-un loc diametral opus al planetei.

E vorba despre Alberta, Canada, într-un complex turistic frecventat de fețe regale și în trecut. Fairmont Jasper Park Lodge, acolo unde se vor caza Harry și Meghan, a fost destinație de vacanță și pentru regele George VI și regina Elisabeta în 1939, dar și pentru actuala regină Elisabeta a II-a și prințul consort Philip, în 2005.

 

Deși apartamentul în care vor sta cei doi este unul de lux, cu șase camere, același în care au stat străbunii lui Harry, locația nu e văzută ca fiind una foarte aventuroasă, mizându-se mai mult pe căldura căminului, pe somptuozitate.

 

”Confortul suprem este prezent în fiecare detaliu al dormitoarelor somptuoase, verandelor închise și șemineului maiestuos, din piatră. (…) Locul perfect pentru distracții cu familia sau prietenii sau pentru celebrarea unor ocazii speciale”, se arată pe site-ul complexului.

Presa străină a scris anterior și că însurățeii urmează să plece în Botswana, dar că își vor face timp să ajungă într-o mini-vacanță în Irlanda.

Fratele lui Harry, William, a ales pentru luna de miere Seychelles, stând împreună cu Kate într-o vilă de lux realizată din materiale naturale și reciclate.