Primele declaraţii date de Cătălin Cazacu despre apropierea de Maria Constantin: „Am cunoscut-o în seara aceea şi…”

Cătălin Cazacu, despre Maria Constantin. Concurentul „Exatlon” a vorbit la Interviurile VIVA! despre experienţa inedită prin care a trecut, dar şi despre zvonurile că ar forma un cuplu cu Maria Constantin. A clarificat că nu este nimic între ei, nici nu se cunosc prea bine!

Concurentul „Exatlon” şi Maria Constantin au dansat împreună zilele trecute într-un club cunoscut din Capitală. Presa a speculat că ar fi împreună, însă Cătălin ne-a declarat în exclusivitate că în seara aceea a cunoscut-o pe artistă. Spune că sunt numai zvonuri care în curând vor trece.

„M-am întâlnit cu prieteni vechi. Acum nu ştiu de unde eticheta asta de mare cuceritor. Ies vorbe, până la urmă face parte din contextul acestei perioade. (…) Am cunoscut-o în seara aceea şi…

Înţeleg că le-a făcut plăcere să stăm unii cu alţii. Nu pot să spun că ne cunoaştem. Eu sunt sufletul petrecerii. E doar o bârfă care în două, trei zile va trece.”, a spus în exclusivitate Cătălin Cazacu la Interviurile VIVA!.

“Este bun prieten cu o prietenă de-ale mele. L-am cunoscut în seara respectivă în club. Eu îl ştiam de la televizor. Am petrecut în club câteva ore, este un tip foarte tare.

M-am distrat şi m-am simţit bine în compania lui. Nu este nimic între noi. Nu am timp de combinaţii, sunt prinsă cu şcoala în această perioadă”, a declarat si Maria Constantin, pentru Cancan.ro.

Cătălin Cazacu şi Maria Constantin s-au distrat împreună, în club

În una dintre serile trecute, Cătălin Cazacu şi Maria Constantin, fosta soţie a lui Marcel Toader, au fost surprinşi în club. Alături de mai mulţi prieteni, cei doi au socializat, s-au distrat, iar după ce s-au cunoscut şi mai bine au început apropierile.

Cei doi au fost fotografiaţi ţinându-se în braţe, dânsând foarte aproape unul de altul. Au apărut speculaţii că ar fi ceva mai mult decât o prietenie. Cătălin Cazacu a clarificat acum zvonurile.