Prima fotografie cu fiica Gabrielei Cristea. O dulceata de copil

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Gabriela Cristea! Prezentatoarea tv a născut, duminică, 17 martie, cea de-a doua fetiţă, la clinica Sanador din Bucureşti. Ea şi soţul său, Tavi Clonda, mai au o fetiţă, pe Bella Victoria.

Gabriela Cristea a optat pentru cezariană, la recomandarea medicilor. Ea a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, care va purta numele Iris. La doar câteva ore după ce a născut, Gabriela Cristea a publicat pe Instagram prima imagine cu fetiţa ei.

Prima imagine cu fetiţa Gabrielei Cristea! Micuţa e superbă

‘‘De azi, primavara pentru noi inseamna Iris! Multumim echipei @sanador.romania pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor!”, a scris prezentatoarea tv, în dreptul imaginii cu ea şi cea mică.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria.

Tavi Clonda e in culmea fericirii dupa ce a devenit tata! Astazi, el si Gabriela Cristea si-au tinut fetita pentru prima oara in brate.

”Fetele sunt sănătoase, iar pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu”