Prezentatoarea Ana Barbu s-a căsătorit în secret: ”Lucrăm și la copii”

Prezentatoarea meteo, de la Digi24, Ana Barbu, s-a căsătorit, în secret, în Mauritius, după câteva luni de relație. Ana Barbu este în culmea fericirii și mărturisește că va mai face o nuntă și în România pentru prieteni și familie.

„Nunta a fost plănuită de Alex în totalitate, la fel şi cererea în căsătorie. Nu-mi trecea prin cap că ar fi aşa de hotărât.

Se plimba cu inelul de două zile în buzunare, mi-a zis ulterior, şi aştepta momentul ideal să mi-l ofere. L-a găsit la cascada Chamarel din Mauritius, un loc de poveste, nimic de zis. Acolo a îngenuncheat cu emoţii şi mi-a recitat frumoasa compunere.

Nunta pentru familie şi prieteni o vom face, sperăm, undeva prin iunie anul acesta. Nu am început să căutăm absolut nicio locaţie, dar ştim că se vor aranja toate, pe repede înainte, aşa cum ne dorim şi cum ne place.

Suntem pe fast forward, cred că aşa e normal de la o anumită vârstă în sus, amândoi avem 36 de ani. Lucrăm şi la copii. Ne-am apucat serios de treabă”, a spus Ana Barbu, pentru OK! Magazine.

”This is a Cinderella Story: să fii cerută de nevastă de omul pe care-l iubești, după doar 2 luni de dating. 2018, ai început ca naiba, dar sfârsești ca-n povești. Mai pe repede că-i mai drăguț.”, scria Ana Barbu pe Instagram în ultima zi din 2018.