Previziunile astrale pentru saptamana 8 – 14 iunie 2018. Se intampla lucruri frumoase pentru multe zodii

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

În ciuda temperamentului vostru repezit, în cuplu lucrurile merg bine. Colegii, prietenii și rudele vă apreciază compania și încearcă să petreacă mai mult timp cu voi. Amici de școală, frați sau surori vor fi invitați frecvent în casa voastră. Amintirile, conversațiile despre fapte din trecut, apropierea celor dragi v-ar putea echilibra gândirea, cam răscolită în ultimele zile.

Taur

Veți fi atrase de oameni care știu să-și exprime frumos gândurile și care sunt interesați de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Veți căuta răspunsuri la întrebările voastre, căutând adânc în diferite surse literare. Dacă cineva vă place, nu vă temeți să vă deschideți inima și să găsiți cuvinte care vă pot exprima simpatia și sentimentele. Iubirea este ceva la care vă place să vă gândiți.

Gemeni

Veți fi în centrul atenției și vă veți bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea și dorința de a ține pasul cu evenimentele recente vă vor trezi interesul pentru lucruri cărora nu le-ați acordat atenție înainte. Vă veți face cu ușurință noi prieteni. Nu vă veți nega plăcerea de a flirta cu cineva, dar noile cunoștințe vă vor interesa mai mult în ceea ce privește profitul.

Rac

În cuplu, arătați-vă sentimentele! Nu fiți timide, arătați-vă romantismul, chiar dacă ați trăit mai mulți ani sub același acoperiș.Veți crea un mediu confortabil pentru partener și, fără îndoială, el vă va răsplăti. Bucurați-vă de momentele minunate și viața de familie se va stabiliza! Planificați-vă călătorii în natura. Acelora care au copii le sugerez să petreacă timp mai mult cu ei.

Leu

Veți fi mai sensibile. Fie că visați la întâlniri secrete, fie că vă străduiți să păstrați armonie în relația existentă, veți profita de potențialul creativ care vă conduce în lumea fanteziei. Veți dori să scrieți poezii sau proză, să ascultați melodii romantice, permițându-vă astfel să vă detașați de griji. Nu excludeți simpatia pentru o cunoștință de-a voastră.

Fecioară

Situațiile apărute vor încerca să împiedice cursul obișnuit al muncii voastre, să vă modifice rutina. Veți întâlni persoane interesante și plăcute, cu care o să lucrați într-un grup sau într-o comunitate, ba chiar să organizați acțiuni umanitare. Relațiile cu colegii și cele amicale vă vor permite să faceți față dificultăților care apar.

Balanță

În viața personală nu este totul chiar așa de rău, deși petreceți mult timp la locul de muncă. Se pare că membrii familiei tratează acest lucru cu înțelegere deplină. Universul vă ajută să vă îndepărtați de multe din problemele interne și nu va exista vreuna care să se agraveze ori să devină subiect de dispută.

Scorpion

Sentimental, continuă tendința de a conduce într-o relație de dragoste. Traversați o perioadă plină de pasiune, iar dacă adăugați și acțiune dorințelor voastre, totul se va întoarce spre voi pozitiv. Este un moment bun pentru a lăsa deoparte pentru o vreme sarcinile de serviciu, pentru a petrece timp la mare, în locuri departe de casă. Aceasta va întări legătura din cuplu.

Săgetător

Prin meditație și pregătire spirituală veți deschide ușa unei lumi misterioase. Realizând că adevărul se află de fapt în bogăția spirituală a unei persoane, veți continua să căutați pe cineva care vă poate împărtăși părerile și opiniile.

Se pare că în relațiile cu sexul opus, tot încercați să găsiți un ideal care s-a format în subconștientul vostru. Să știți că oamenii din jur nu pot îndeplini întotdeauna cerințele voastre, mai ales dacă ele sunt ideale.

Capricorn

Săptămâna va pune în fața voastră o sarcină dificilă, referitoare la cum să transformați o veche prietenie în ceva mai mult. Încă nu aveți curajul, dar faceți un pas decisiv ca să obțineți ceea ce doriți! E o perioadă bună pentru a pleca în excursie, în locuri necunoscute. În cuplu, veți rezolva probleme dificile de zi cu zi, cu condiția să găsiți și timp pentru plimbările romantice.

Vărsător

Veți avea grijă de cei dragi, deși acest lucru vă consumă tot timpul liber. În dragoste, nu vă sfătuiesc să experimentați relații noi, pentru că dorința de independență poate afecta relația de căsătorie și riscați despărțirea. Acum, viața de cuplu este percepută ca un examen dificil, ca o datorie sau o lecție karmică. Puteți avea probleme în familie.

Pești

Mediul de comunicare se va schimba, iar vechiul mediu, deși prietenos, va ajunge în fundal. Veți începe să apreciați bucuriile vieții, indiferent de ce fel sunt.

Într-o relație romantică, puteți deveni mai încrezătoare în voi, și crește dorința de a avea grijă de cel apropiat. Puteți gândi la o mutare în alt oraș, în altă țară sau pur și simplu puteți să vă mutați într-o nouă locuință.