Previziunile astrale pana la finalul anului 2019: Jupiter schimba multe destine

Anul acesta este în general un an optimist, cu multă energie pozitivă și deschis tuturor oportunităților, datorită unor alinieri astrale rare, arată horoscopul anului 2019.

Încă din lunile mai și iunie toate zodiile vor simți că primesc vibrații pozitive, vor avea mai multă încredere în forțele lor și mai multă putere de muncă.

Berbec

Familia și dragostea, cele mai mari bucurii

Familia, relațiile de dragoste și viaţa socială vor avea un loc aparte în planurile astrelor care îţi guvernează zodia anul viitor. 2019 poate fi anul în care te bucuri de stabilitate în familie şi în care te poţi concentra mai mult asupra carierei.

Ambiţiile tale se pot împlini curând, iar lunile cele mai norocoase vor fi februarie, august, septembrie și noiembrie anul viitor. La început de an, Venus îmbunătăţeşte relaţiile intime şi te ajută să construiești un suport mult mai solid în viata de familie.

Taur

2019, anul în care trebuie să aduni bani

Anul acesta, zodia ta va avea parte de noutăţi legate de situaţia materială şi de călătorii. Iar situația materială este strâns legată de carieră, deoarece nu vei avea bani din alte surse decât din câștigurile pe care le primești pentru munca ta.

În lunile mai şi iunie, vei avea suficienţi bani să planifici o călătorie în străinătate, să revezi prieteni dragi sau membrii de familie stabiliţi peste hotare. Nu rata, însă, ocazia de a pleca şi într-o vacanţă numai cu persoana iubită, pentru că aceasta va fi cea mai frumoasă.

Cea de a doua jumătate a lunii octombrie poate fi o perioadă mai grea la serviciu şi nu este exclus să apară probleme financiare pe care nu le vei depăşi fără compromisuri.

Gemeni

Anul acesta promite să fie unul mai liniştit şi mai echilibrat decât anii anteriori. Te vei bucura de stabilitate în carieră, lucru care se va reflecta şi asupra situaţiei tale materiale.

Dispui şi de un buget mai mare chiar din primavara, ceea ce îţi permite să faci tot felul de cheltuieli şi să investeşti în educaţie sau în confortul personal.

Mercur, astrul care guvernează zodia ta, va încerca să menţină un echilibru între viaţa de familie şi obligaţiile profesionale, dar vor apărea adesea probleme în primele luni ale anului.

Încearcă să priveşti dincolo de clipa prezentă, dincolo de orgolii şi de ambiţii. Este bine să nu te grăbeşti să iei decizii categorice.

Rac

În prima jumătate a noului an, vor fi foarte puține schimbări în viața ta, dar este posibil să apară pierderi. Ar fi bine să lași lucrurile să evolueze de la sine, mai ales în familie.

Astrele vor fi mai generoase cu tine în plan profesional abia în a doua jumătate a anului viitor. În primele şase luni, marcate de retrogradarea lui Saturn, vei bate pasul pe loc şi poate fi o perioadă critică dacă îţi cauţi un loc de muncă.

Leu

În decursul verii şi toamna viitoare vei profita din plin de energia lui Saturn şi vei beneficia de vitalitatea acestui astru pentru a depăși problemele de natură medicală.

În viața de familie, Jupiter reuşeşte să îţi scoată în cale provocări serioase în prima jumătate a anului.

Este posibil să îţi schimbi atitudinea faţă de căsătorie, să îţi doreşti să laşi în urmă o relaţie lipsită de iubire şi să cauţi liniştea în lucrurile mărunte şi frumoase.

Fecioara

Te poți aștepta la tot felul de noutăți, situații și schimbări din care vei avea uneori și de câștigat. În primul rând, viaţa de familie va trece prin schimbări şi etape benefice.

Dacă ai început o relaţie nouă spre sfârşitul anului 2018, anul acesta vei avea ocazia să o consolidezi, să o transformi într-o bază solidă pentru viitorul tău. Dacă eşti singură acum, din vara vei trăi o nouă poveste de iubire.

În ceea ce privește cariera, nu trebuie să îți faci mari speranțe. Ceea ce ai obținut în 2018 rămâne neschimbat și trebuie doar să te implici mai mult pentru a atrage aprecierea șefilor.

Balanță

Până în iunie, programul tău de muncă va fi foarte încărcat, iar proiectele personale mult mai ambiţioase.

Articolul continuă după reclame

Datorită unui membru al familiei sau datorită unei prietene influente este posibil să te implici şi într-o activitate de lungă durată prin care vei ajuta oameni cu nevoi speciale. Luna octombrie este marcată de un nou succes în carieră, care va veni o dată cu venituri mai mari.

Anul viitor, vei reuşi cu siguranţă să îţi îmbunătăţeşti mult stilul de viaţă şi confortul de acasă.
Scorpion

Muncește pentru tine și ai grijă de sănătate!

2019 îţi oferă ocazia de a face schimbări frumoase pentru viitor.

Până în iunie, ar fi bine să te concentrezi asupra șanselor tale profesionale și să nu refuzi nicio propunere de a lucra peste program, dacă ești plătită și apreciată. Chiar dacă vei munci mai mult, nu va fi o perioadă prea lungă și vei câștiga mult din această experiență.

La mijlocul anului, în lunile iulie – august, se întrevede și posibilitatea de a pleca în străinătate pentru o perioadă lungă de timp.

Săgetător

2019 este anul unor câștiguri importante

Munca ta va da roade bune la începutul verii. Dacă te implici mai mult în proiectele de la serviciu și vii cu iniţiative inovatoare, vei avea parte de împliniri şi, mai ales, de recompense financiare în cursul primăverii.

Pentru zodia ta, lunile mai si iunie vor fi cele mai norocoase și cele mai profitabile, pentru că atunci vei câștiga cel mai bine de pe urma muncii tale.

Spre sfârșitul verii, astrele te pot ajuta să faci un pas mare în carieră sau să găseşti tocmai slujba pe care ţi-o doreşti de ani de zile. În concluzie, pentru Săgetători, prima jumătate a anului va fi favorabilă schimbărilor profesionale și câștigurilor, iar ultimele luni vor fi dedicate iubirii.

Capricorn

Fii puternică, să îi ajuți pe ceilalți!

Vor fi situații în care îi vei ajuta fără probleme, dar și momente în care intervenția ta nu va fi deloc binevenită.

Din mai până în iulie te bucuri de prosperitate financiară. În plan financiar, vei avea mai multe luni bănoase decât în 2018 şi vei reuşi să strângi o sumă importantă de bani până la sfârşitul anului.

Câteva greutăţi financiare şi probleme de sănătate vor apărea în luna octombrie, dar vei fi avertizată şi vei lua măsuri din timp.

Dacă eşti singură, noiembrie este luna unei noi relații, chiar dacă aceasta va începe timid. Cu toate acestea, șansele unei legături de durată sunt destul de mici.

Dacă ești căsătorită, 2019 este anul în care soțul tău va avea nevoie de sprijinul tău mai mult decât oricând.

Vărsător

Ai ambiții mari și le poți atinge!

Marea şansă pe care ţi-o aduce 2019 este legată de profesie. Vei învăţa ceva nou, vei lucra într-un domeniu care are legătură cu ceea ce faci acum, dar în care vei avea mai multe satisfacţii.

Câştigurile se vor diminua în prima jumătate a anului, dar vei primi veşti bune legate de locul de muncă în a doua jumătate a anului.

Vei avea nevoie de multă inventivitate să poţi avansa şi mai ales de cunoştinţe legate de un domeniu nou în care vei putea lucra.

Pești

Mai mult timp pentru tine și cei dragi

O bună parte din anul 2019 va fi un an profitabil, în special până în septembrie. Salariul tău va fi majorat şi, chiar dacă banii nu vor fi chiar atât de mulţi pe cât ţi-ai dori, vei primi și alte beneficii pentru munca ta.

Dacă vrei să cumperi o locuinţă sau o maşină, ar fi bine să închei tranzacţia la începutul toamnei, deoarece puterea ta de cumpărare va scădea din octombrie. Pe de altă parte, 2019 aduce multe momente frumoase, pe care nu le vei mai uita.

Este un an al distracţiilor, al prieteniilor deosebite şi al vacanţelor pline de farmec. Ai proiecte ambiţioase anul viitor, dar schimbările profesionale te vor face să fii mai prevăzătoare cu banii și în vacanțe.

Perioade mai dificile la serviciu vei avea doar la sfârşitul verii şi la începutul toamnei, când se aglomerează proiectele noi.

În rest, vei beneficia de mai mult timp liber și vei reuși să te întâlnești mai des cu oamenii la care ții. Vei avea mai mult timp și pentru copii sau pentru nepoți!