Previziuni pentru 15-21 octombrie 2018. O saptamana cu multe probleme

In aceasta perioada, energia Scorpionului incepe sa devina dominanta si sa capete din ce in ce mai mult teren. Pana la urma, suntem la distanta de o saptamana inainte ca Soarele sa intre in zodia Scorpionului.

Berbec:

Potențialul energetic este scăzut, dar dacă aveți grijă de voi și păstrați măsura în orice, atunci puteți evita problemele de sănătate.

Se pare că doi factori principali sunt importanți pentru o sănătate bună – păstrarea bunei dispoziții, a speranței, optimismului și o alimentație bună. Și dacă nu aveți timp să aveți o cină normală, este mai bine să vă înarmați cu o pungă de nuci decât cu o sticlă de băutură, de exemplu.

Sfârșitul de săptămână este deosebit de favorabil pentru procedurile cosmetice hrănitoare și tonice. A te simți bine în pielea ta, la propriu și fizic, este cel mai important. Să nu dezvăluiți secretele și să nu le spuneți prietenilor, căci intervenția cuiva de data aceasta poate face mai mult rău decât bine.

Referindu-ne la educația copiilor, merită remarcat: nu vă așteptați imediat la mari succese. Acum mai ales,trebuie să știți cum să vedeți detaliile și să vă bucurați de rezultatele mici și zilnice. Astea-s victoriile celor mai importanți oameni din viața voastră deocamdată.

Taur:

În viața personală, păstrați direcțiile care să dea stabilitate, mai ales că tendințele sunt acelea de a schimba acum orice. Cu cât vor fi mai serioase relațiile cu jumătatea voastră, cu atât mai bine se vor dezvolta ele pe viitor.

În materie de educație, eforturile dvs. vor aduce rezultate bune, iar legăturile cu tinerii, cu copiii, vă vor revigora. E un moment bun pentru a le transmite acestora adevăruri imuabile, iar voi să fiți un exemplu clar. Altfel, minciuna și falsitatea se vor descoperi repede.

Medical, sunteți destul de sănătoși, dar prea emoționali și nesiguri. Dacă există probleme de nedescurcat în viața personală sau la locul de muncă, contactați un bun psiholog sau prieteni vechi în care aveți încredere.

Poate că trebuie doar să vorbiți și va deveni mult mai ușor. Continuați modul activ de viață, nu întrerupeți programul orelor de antrenament, plimbare, odihnă. Cu toate acestea, aveți grijă dacă ați avut anterior leziuni, fracturi! Acum ele vă pot aminti de senzații dureroase, căci există acolo.

Acordați mai multă atenție și îngrijirii feței și zonei oculare! Utilizați curățare profundă și măști nutritive pentru a vă pregăti bine pielea pentru perioada de iarnă.

Gemeni:

Acordați mai multă atenție vieții copiilor voștri, hobby-urilor și intereselor acestora, modului în care ei își petrec timpul liber. Dacă sunt adulți, atunci încercați să aflați mai multe despre ei fără a distruge încrederea care există între voi.

Dacă sunt elevi, în materie de școala lor, nu lăsați nuanțele să vă provoace îngrijorare, și nici nu reacționați la nervi. Aflați și discutați în timp util notele lor proaste.

Asta vă va ajuta să nu transformați problemele într-un bulgăre de zăpadă care să se mărească pe viitor și să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă cu copilul dumneavoastră.

Medical, dacă nu veți putea să respectați regimul zilnic și, după o muncă obositoare, veți mai petrece și mult timp pe Internet, atunci se vor reactiva bolile cronice. În special este vulnerabil sistemul respirator, așa că nu suprasolicitați și luați măsuri de prevenire adecvate; de asemenea, este posibil să suferiți de afecțiuni ORL.

Rac:

Nu veți fi scutiți de lecții în relații, existând capacitatea de compromis. Nu căutați să stați la conducerea navei familiale, ci mai curând încredințați acest rol celuilalt partener, căci acum aceasta este cea mai înțeleaptă decizie.

În general, atenția va fi canalizată spre aspectele de uz casnic, aspecte care nu au fost rezolvate înainte și acum chiar necesită asta. Există lucruri care vă readuc practic cu picioarele pe pământ.

Iubiții aflați într-o relație neoficială pot să se certe brusc, iar principala cauză a conflictului va fi gelozia, precum și anumite aspecte ale planului financiar.

Diplomația, abilitatea de a face o pauză și de a rămâne tăcuți, chiar dacă inima bate cu nerăbdare, este cel mai bun lucru de făcut. A dovedi că aveți dreptate, nu va reuși, iar orice conflict va agrava situația. Influența părinților este de asemenea nedorită.

Ei pot avea propria părere asupra vieții în general și asupra situației voastre în particular, iar acest lucru nu coincide neapărat cu a voastră.

Dacă și în mariaje oamenii pot fi adesea dispuși să se certe, principala cauză a conflictului vor fi copiii.

Leu:

Vă puteţi preocupa de idei de modificare în casă ori chiar vă bate gândul să vă mutaţi, iar la serviciu responsabilităţile vă apasă ori şeful nu vă apreciază meritele la justa valoare. Vă sunt favorabile călătoriile făcute în interes de serviciu, aducând rezultate încurajatoare în special celor care au afaceri.

În cuplu vor fi momente în care lipsa de cooperare se va resimţi acut, dar este indicat să nu luaţi nicio măsură radicală pentru că îl iubiți.

Articolul continuă după reclame

Natura eventual acum certăreaţă a partenerului vă poate face să vă simţiţi dezamăgiţi şi frustraţi, cel puţin în primele 2 zile ale perioadei. Puteţi avea alte preocupări, cum ar fi cele de schimbare a decorului la domiciliu, iar pe lângă asta vă puteţi face planuri aşa încât visele voastre să poată capătă conturul realităţii.

Fecioară:

Cheltuielile interne cresc şi preocupările voastre se îndreaptă într-acolo, mai ales că aţi putea fi consideraţi vinovaţi de asta.

La fel de inconfortabil o să vă simţiţi şi în chestiuni legate de alte sectoare ale vieţii personale, referitoare la partener şi la treburile de zi cu zi, acolo unde relaţiile nu vor fi atât de cordiale pe cât le-aţi dori ori nu veţi fi atât de eficienţi pe cât e necesar.

Aşteptarea, calmul şi răbdarea vor constitui cheia săptămânii pentru voi. Vă sfătuiesc să vă stabiliţi priorităţile şi să vă puneţi în aplicare competenţele organizatorice. Aşadar, nu riscaţi nimic acum, ci dezvoltaţi doar ceea ce deţineţi, căci vor veni şi vremuri mai bune! Eliberaţi-vă de stres şi încercaţi să vă relaxaţi !

Balanță:

Cariera şi banii continuă să vă dea bătăi de cap, iar încrederea în voi e pusă la îndoială în ritm fluctuant. Păstraţi-vă calmul căci riscaţi altercaţii cu şefii, şi, gândiţi-vă în toată această poveste, la cele bune din trecut , văzând astfel că lucrurile nu stau aşa de rău pe cât credeţi!

Saturn traversează casa parteneriatelor, în lunga lui călătorie de câțiva ani,ajutându-vă să faceţi ultimele retuşuri în stabilizarea şi maturizarea voastră după experienţele prin care aţi trecut.
Responsabilităţi în plus vă pot prinde însă pe picior greşit şi nu-i exclus să căutaţi să vă revoltaţi, chiar dacă nu aveţi încotro şi e necesar să le asumaţi.

În relaţii sunteţi exagerat de sensibili, iar de aici şi până la dezamăgirile vizavi de comportamentul celor dragi, nu mai e decât un pas.

Scorpion:

Financiar, impozitele şi taxele încă vă mai golesc buzunarul sau cererea voastră de credit nu are şansă rapidă să fie aprobată. Chiar şi aşa, oricâte economii aţi încerca să faceţi, partenerul pare să cheltuiască prea mult.

Activitățile sociale, copiii și amorurile ocupă primul loc în sfera de interes, deşi profesia şi cariera acum sunt mai importante. Saturn aflat acolo trimite raze tensionate spre zona asta şi voi trebuie să munciţi mai mult ca să asiguraţi confortul și echilibrul. Învăţaţi totuşi să vă conservaţi energia!

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 -21 octombrie 2018

În această săptămână faceţi bilanţul activităţilor, concentraţi-vă pe ambiţiile voastre, discutaţi şi cu partenerul şi elaborați planurile de viitor! Mediaţi şi fiţi diplomaţi în rezolvarea conflictelor altora, căci obiecţiile realiste duc la concluzii adevărate. Dacă sunteţi superficiali, riscaţi gafe majore.

Din oboseala zilelor trecute, acum vă resimțiți dar în câteva zile începeţi să vă recuperaţi. Roadele se văd în creativitatea cu care vă susţineţi punctul de vedere la serviciu. Nu vă descurajaţi dacă idealurile nu corespund realităţii!

Studiaţi simplificat situaţia, căci nimic nu e aşa urgent acum! Judecaţi corect şi nu fiţi fixişti în decizii! Siguranţa celor dragi ar trebui să fie prioritatea săptămânii, iar din analiza relaţiilor trecute, trageţi învăţăminte!

Capricorn:

Așezarea planetelor vă influenţează domeniul financiar şi al valorilor personale. Acolo, câştiguri şi pierderi vă determină să intraţi în alertă ca să găsiţi metode de echilibrare a situaţiilor. Nu-s excluse cheltuieli neprevăzute pe plăceri şi distracţii, mai mari decât v-aţi stabilit normă, aşa încât veţi ajunge la discuţii inclusiv cu partenerul de suflet.

Puteţi gândi la scară mai mare, puteţi acţiona la nivel mai înalt, puteţi invăţa lucruri noi ca să vă puteţi pune în valoare pe viitor abilităţile de care dispuneţi. Auto-disciplina, virtuţile şi gestionarea corespunzătoare a timpului or să vă aducă satisfacţii şi or să vă ajute să vă evidențiați, în aşa fel încât, reputaţia va creşte.

Vărsător:

Sunteţi originali, poate chiar uşor excentrici, convinşi de valoarea voastră şi dornici de distracţie sau chiar îndrăgostiţi. Artiştii îşi descoperă muza, iar opera lor capătă contur, căci creativitatea este maximă în această săptămână.

Vă direcţionaţi energiile spre domiciliu sau spre îmbunătăţirea relaţiei cu unul din membrii familiei. E vremea să faceţi curăţenie acasă şi printre lucruri, debarasându-vă de cele nefolositoare. Afectiv, e vremea să întăriţi conexiunile sufleteşti cu prietenul vostru.

Pești

Petreceţi mai mult timp în conversaţii, fie telefonice, fie pe internet, puteţi avea de finalizat documente ori veţi fi tot pe drumuri. Sunt posibile blocaje în relaţiile cu prietenii ori ceva la care lucrați în asociere se modifică în program.

Planurile legate de bani or să fie date peste cap şi veţi fi obligaţi să vă chivernisiţi valorile. Va trebui să abordaţi mai practic cheltuielile, căci banii la care speraţi să vină vor întârzia. Ajutaţi-vă prietenii cu un sfat bun decât cu împrumut concret! Și nici voi nu cereți să vă finanțeze.