Povestea diamantului de 30 de milioane de dolari purtat de Lady Gaga la Oscar 2019

Una dintre cele mai așteptate apariții de la Oscar 2019 a fost cea a lui Lady Gaga. Nominalizată pentru rolul din “A Star is Born”, diva nu a plecat acasă cu această statuetă, ci cu cea pentru cel mai bun cântec original.

A devenit astfel prima persoană din istorie care și-a adjudecat în același an un Oscar, un Glob de Aur, un Grammy și un premiu Bafta.

Nu doar discursul emoționant și interpretarea piesei “Shallow”, alături de Bradlley Cooper, au atras atenția, ci și felul în care s-a îmbrăcat și, mai ales, accesoriul de la gât: un diamant în valoare de 30 de milioane de dolari.

Apariția lui Lady Gaga la a 91-a ediție a Premiilor Oscar i-a trimis pe toți cu gândul la Audrey Hepburn. Rochia neagră Alexander McQueen, mănușile de piele și coafura sofisticată au fost perfecte pentru a reda eleganța vechiului Hollywood.

Ladey Gaga s-a schimbat tot într-o rochie neagră pentru petrecerea Vanity Fair

Piesa de rezisrență a fost însă colierul pe care artista l-a purtat, care valorează nu mai puțin de 30 de milioane de dolari. Diamantul Tiffany are 128,54 de carate și a fost purtat chiar de către Audrey Hepburn, pentru o campanie poublicitară a celebrei firme de bijuterii.

Lady Gaga este a treia persoană care a purtat diamantul galben

Gaga este a treia femeie care a avut onoarea de a purta diamantul galben, după Sheldon Whitehpuse, în 1957, și Audrey Hepburn, în 1961. Legendarul diamant a fost descoperit în 1877 într-o mină din Africa de Sud și a fost cumpărat de fondatorul Tiffany.

Așa arăta diamantul când a fost purtat de Audrey Hepburn