Pasărea care îți protejează destinul în funcție de luna în care te-ai născut! Porumbelul apără luna iunie, iar bufnița…

Nu-i așa că niciodată nu te-ai gândit că luna în care ai venit pe lume poate fi reprezentată de o pasăre protectoare? Află care este a ta.

Bufnița îi apără pe cei născuți în ianuarie

Persoanele care au văzut lumina zilei în prima lună a anului sunt asemeni bufniței, înțelepți dar mai ales perspicace, iar cei născuți în februarie sunt active și creative ca și papagalul care îi reprezintă.

Măcăleandru este pasărea care proteajează pec el născut în martie și vă ajută să fiți dârz ca el, iar canarul, potrivit pentru cei născuți în aprilie sunt plini de umor ca și pasărea care îi reprezintă.

Cu voce ca a privighetoarei sunt cei născuți în mai, iar persoanele din iunie sunt mereu împăciuitoare ca și porumbelul de care sunt reprezentați.

Încrezători și plini de valoare sunt cei născuți în iulie, aidoma vulturului care îi protejează, iar trăsăturile celor din august se aseamănă cu ale pescărușului, fiind buni și generoși.

Eroii sunt cu siguranță șoimii dar și cei născuți în septembrie, iar ce născuți în octombrie sunt loiali și devotați ca lebăda, de care sunt reprezentați.

Cei născuți în noiembrie își apără familia ca și cocoșul de care sunt reprezentanți în vreme ce persoanele născute în decembrie sunt mereu atrase de mistere. Și nu e de mirare, pentru că au ca pasăre protectoare, corbul…