Octavian Bellu este patriot convins! Petrecere fiecare Revelion in Romania

Unul dintre cei mai iubiti antrenori din istoria Romaniei nici nu se gandeste sa petreaca Revelionul in alta tara, aicii fiindu-i cel mai bine.

A devenit o traditie ca Bellu sa petreaca Revelionul din fiecare an in tara sa, care l-a facut celebru si iubit de milioane de romani.

El este de parere ca trecerea in noul an trebuie sarbatorita iarna, nu unde sunt temperaturi ridicate, fiindca nu mai are aceeasi semnificatie.

„Nu am făcut Revelioane afară. De câteva zeci de ani, din 1981, de când am fost la lot, l-am făcut cu sportivele. Nu aveam cum să plec. Era important ca acea continuitate să fie respectată, fie că eram la munte sau în altă parte.

Chiar ne amuzam că a doua zi eram pe pârtie și făceam pregătire. Fiecare zi pierdută conta foarte mult. Ultimii ani, la fel, tot acasă am făcut și Crăciunul, și Revelionul.

Nu cred că ar arăta Revelionul bine să fii undeva unde sunt 30 de grade afară și e un brad simbolic, rămas pe acolo. Așa cum a lăsat Dumnezeu, cu iarna românească, e foarte bine”, a spus Octavian Bellu pentru Libertatea.