Oamenii cu suflet mare din Vaslui. Au devenit îngeri pentru o familie nevoiaşă

O familie nevoiaşă din judeţul Vaslui îşi va petrece sărbătorile de iarnă în casă nouă, asta după ce vechea lor locuinţă a fost afectată de flăcări. Un grup de pompieri se ocupă personal de asta.

Şi-au dedicat viaţa pentru a salva oamenii şi asta fac. Atunci când nu sunt în misiune, aceşti pompieri lucrează de zor pentru a oferi unei familii un adăpost deasupra capului. Un tată rămas singur să îşi crească copiii plânge de fericire.

Cei mici se bucură, deşi nu prea înţeleg ce se întâmplă în viaţa lor. “Pe mama n-am mai văzut-o de un an. Ne-a părăsit. A plecat de aici, din zonă, în Prahova. Oricum cheltuia banii pe băutură şi ţigări”, îi spune reporterului Ştirilor Kanal D cea care acum a devenit mamă pentru fraţii ei.

“Ne mai ajută bunica să facem mâncare sau să spălăm. Nu ne e dor de mama. Tata are grijă de noi”, este mesajul la unison transmis de cei mici.

În curând se vor muta în casă nouă, de acest lucru se ocupă personal mai mulţi pompieri voluntari. “Noi, când plecăm să stingem incendiile avem o vorbă.

Plecăm toţi, ne întoarcem toţi. Aşa şi acum. E un sentiment plăcut să ştim că putem să ajutăm şi o facem cu plăcere”, ne-a mărturisit unul dintre bărbaţii care a devenit înger păzitor pentru această familie.